Σεξ

Τα 8 καλύτερα ερωτικά sites για γυναίκες

Ναι, υπάρχουν και ναι, θα τα χαρείς

regina.jpg
Ρεγγίνα Φιλόγλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gynaikeia_sait.jpg
Γυναίκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι κοιτάει τον υπολογιστή της

8 ενήλικα websites με σέξι βίντεο σχεδιασμένα για γυναίκες

Στα σοκαριστικά νέα της ημέρας, τα ερωτικά βιντεάκια και η πορνογραφία αρέσει και στις γυναίκες. Ίσως όχι σε όλες και ίσως όχι κάθε κατηγορία πορνό, καθώς οι περισσότερες απευθύνονται αποκλειστικά σε ανδρικό κοινό, όμως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών εκτιμάει τις πικάντικες ταινίες, από soft εώς hardcore, με ή χωρίς κάποια υποτυπώδη υπόθεση.

Σε περίπτωση που είσαι και εσύ μία από τις όσες αναζητούν τρόπους να περάσουν ευχάριστα τις ατέλειωτες ώρες της καραντίνας, παρακάτω θα βρεις μία λίστα με μερικά από τα καλύτερα adult websites για γυναίκες που υπάρχουν στο ίντερνετ, χωρισμένα σε δύο κατηγορίες. Τα δωρεάν και αυτά που χρειάζονται χρηματική συνδρομή.
Καλή διασκέδαση. Thank us later!

Δωρεάν:

ladycheeky.newtumbl.com: Aυτός ο λογαριασμός του Tumblr έχει πάνω από 175,000 followers και όχι αδίκως. Εδώ θα βρεις ερωτικά GIFS, βίντεο, σέξι ασπρόμαυρες φωτογραφίες γεμάτες ενθουσιασμό και πολλές άλλες ωραίες εκπλήξεις.

welovegoodsex.com: Η συγκεκριμένη σελίδα έχει στηθεί από την καλλιτέχνη, φωτογράφο και σκηνοθέτη Lucie Blush και παρέχει τα πάντα από blog posts μέχρι ερωτικά φιλμ (γραμμένα και σκηνοθετημένα από την ίδια), NSFW φωτογραφίες και σχέδια, όλα από την οπτική γωνία μιας γυναίκας.

Porn 4 Ladies: Άλλος ένα προφίλ στο Tumblr που θα εκτιμήσεις ιδιαιτέρως. Σε περίπτωση που πατήσεις κλικ και συναντήσεις το μήνυμα "this blog may contain sensitive content", αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις "go to dashboard" και μετά "view this tumblr". Στην συνέχεια, απλά απόλαυσέ το.

Xtube: Το πολύ καλό με το Xtube είναι ότι δεν υποθέτει πως όλοι του οι επισκέπτες είναι straight και άνδρες. Με το που επισκεφτείς την σελίδα, σε ρωτάει το φύλο και την σεξουαλική σου προτίμηση, έτσι ώστε να σου δώσει ό,τι πραγματικά θέλεις.

Mε συνδρομή:

Sssh.com: (έχεις δωρεάν preview ή full membership που κοστίζει $20 ανα μήνα) Εδω θα βρεις steamy διηγήματα, ερωτικές φωτογραφίες, ταινίες και βίντεο, τα οποία μπορείς να φιλτράρεις με το πόσο αποκαλυπτικά θέλεις να είναι.

dusk-tv.com: ($7 τον μήνα) Το Dusk προσφέρει κάτι που αποκαλεί "porna" και επικεντρώνεται σε εμπειρίες αληθινών γυναικών, μέσα από βίντεο υψηλής ποιότητας.

lustcinema.com: ($17 τον μήνα) Το site προσφέρει μία μοναδική ποικιλία σύγχρονων φιλμ από μία τελείως θηλυκή οπτική γωνία. Υπάρχει επίσης μία υπέροχη ποικιλία σωματοτύπων και φαντασιώσεων.

HotMoviesForHer.com: ($25 τον μήνα) Θα βρεις στην κυριολεξία χιλιάδες βιντεάκια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ