Σεξ

Τι λένε τα στατιστικά του Pornhub για την ποδολαγνεία;

Ποιοι παρακολουθούν ποδολαγνικές ταινίες;

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
high-heels-698602_1920.jpg

Το Pornhub αναλύει δεδομένα και δημιουργεί γραφήματα σχετικά με τις αναζητήσεις των χρηστών του για ποδολαγνικές πορνογραφικές ταινίες

Αν έπρεπε να μαντέψουμε ποιο θέμα συναντάται πιο συχνά στις αναζητήσεις του Pornhub, οι πιθανότητες είναι ότι η ποδολαγνεία δεν θα ήταν μέσα στα πρώτα που θα λέγαμε. Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι αρκετά συνήθης ώστε πριν λίγες μέρες η πορνογραφική ιστοσελίδα να αναλύσει και να δημιουργήσει γραφήματα από όλα τα δεδομένα της που σχετίζονται με αυτήν.

pornhub-insights-foot-fetish-top-searches.jpg
© Pornhub Insights


Η πιο συχνή αναζήτηση επί του θέματος φαίνεται να είναι η λέξη «footjob», ενώ ακολουθούν οι φράσεις «foot worship» και «foot fetish». Βέβαια, στις χαμηλότερες θέσεις συναντάμε και άλλες πιο… πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες αναζητήσεις, όπως «foot slave», «nylon footjob», «tickling feet» και «giantess feet», ενώ συνδυαστικά με τις αναζητήσεις για πόδια οι λέξεις που συναντάμε συχνότερα είναι «femdom», «ballbusting» και «facesitting».

Ποιοι, όμως, είναι εκείνοι που προτιμάνε τις πορνογραφικές ταινίες με πρωταγωνιστή τα πόδια; Τα δεδομένα του Pornhub μας δείχνουν ότι οι άντρες είναι κατά 55% πιθανότερο σε σχέση με τις γυναίκες να τις επιλέξουν, ενώ σε ηλικιακό επίπεδο το φετίχ με τα πόδια συναντάται ως επί το πλείστον στις μικρότερες ηλικίες. Συγκεκριμένα, οι 18 με 24 είναι κατά 24% πιο πιθανό να επιλέγουν ποδολαγνικές ερωτικές ταινίες και οι 25 με 34 κατά 13%. Αντίθετα, από τα 35 και μετά αυτό αλλάζει, με τους 35 με 44 να είναι κατά 13% μη πιθανό να επιλέξουν μια τέτοια ταινία, τους 45 με 54 κατά 14% μη πιθανό, τους 55 με 64 κατά 24% και του 65+ κατά 29%.

pornhub-insights-foot-fetish-other-session-searches.jpg
© Pornhub Insights


pornhub-insights-foot-fetish-demographics.jpg
© Pornhub Insights


Όσον αφορά τα τοπογραφικά του θέματος, δεν έχουμε στατιστικά παγκόσμια κλίμακας, αλλά είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι από τις ΗΠΑ το Νιου Τζέρσεϊ είναι η πολιτεία με τις περισσότερες πιθανότητες να επιλέξει ποδολαγνική πορνογραφική ταινία (42%), ενώ η Νότια Ντακότα είναι η λιγότερο πιθανή (-55%). 


pornhub-insights-foot-fetish-united-states.jpg
© Pornhub Insights

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ