Σεξ

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Ο Πάτρικ είναι επαγγελματίας stripper εδώ και πολλά χρόνια κι έχει ιστορίες να πει

kwfos.jpg
Μπάμπης Κωφός
ΤΕΥΧΟΣ 675
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάτρικ stripper

Μιλήσαμε με έναν επαγγελματία stripper που έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο και έχει να αφηγηθεί πολλές ιστορίες.

Έπινα ουίσκι με κόκα κόλα κι εκείνη τη μέρα στο Kinky Opera στη Λεωφόρο Συγγρού είχε μπάτσελορ από μια παρέα κοριτσιών, καμιά δεκαριά κοπέλες από 30 μέχρι 40. Τέτοια ξελιγωμάρα δεν ξανάδα. Έκανε στριπτίζ ένας τύπος στην πίστα και αλλαλάζανε κανονικά. Ζήλεψα και λιγάκι. Για φαντάσου, λέει, να σε πληρώνουν οι γυναίκες για να σε πιάνουν. Ο τύπος αυτός είναι ο Πάτρικ, πολύ ευγενικό παιδί και είχε τη διάθεση σε ένα διάλειμμα να μου πει δυο λόγια για τη ζωή ενός stripper.

Πες μας δυο πράγματα για σένα.
Με λένε Πάτρικ, είμαι 35 χρονών και είμαι από τη Σλοβακία, από την Μπρατισλάβα.

Πόσο καιρό ασχολείσαι με το strip;
Περισσότερα από 15 χρόνια.

Πάτρικ stripper

Πώς το ξεκίνησες;
Αγαπούσα και αγαπώ το χορό. Είμαι και δάσκαλος χορού σε μια σχολή στη Γλυφάδα. Διδάσκω latin, hip hop, rnb και άλλα. Το strip ήταν κάτι που με τραβούσε σαν ιδέα, έβλεπα και σε ταινίες και μου άρεσε. Έπαιξε ρόλο, βέβαια, και το οικονομικό.

Έχεις δουλέψει και σε άλλες χώρες;
Ναι, βέβαια, σε πολλές. Τα πολλά ταξίδια είναι και ένας από τους λόγους που κάνουν αυτή τη δουλειά ενδιαφέρουσα. Έχω δουλέψει σε όλη την Ευρώπη σχεδόν, Γερμανία, Δανία, Βέλγιο. Στην Ελλάδα είμαι περίπου 10 χρόνια τώρα, αλλά κατά καιρούς ταξιδεύω.

Σκέφτεσαι να συνεχίσεις να εργάζεσαι ως stripper;
Ευελπιστώ να μπορώ να το κάνω για πολλά χρόνια ακόμα, αν και δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ κουραστικό και όσο μεγαλώνει κανείς γίνεται ακόμα περισσότερο. Φροντίζω όμως τον εαυτό μου, είμαι σε διαρκή κίνηση. Χορεύω στο Kinky, χορεύω στη σχολή, τρέχω, κάνω βάρη, προσέχω τη διατροφή μου. Το να προσέχει κανείς τον εαυτό του, να του αρέσει ο χορός και να είναι εμφανίσιμος είναι βασικές προϋποθέσεις για να κάνει αυτό το επάγγελμα.

Η οικογένειά σου είχε αντιρρήσεις με αυτή σου την επιλογή;
Όχι, καμία. Είμαι τυχερός, η οικογένειά μου πάντα με στήριζε, ενώ γνωρίζει και την αγάπη μου για το χορό.

Όταν γνωρίζεις κόσμο και τους λες ότι είσαι stripper πώς αντιδρούν;
Με μεγάλη περιέργεια! Με ρωτάνε διάφορα, αν είναι κουραστικό, αν μου κολλάνε οι γυναίκες, ξέρεις, τέτοια πράγματα. Κάτι αρνητικό δεν έχω πάρει, τουλάχιστον δεν μου έχουν πει.

Πάτρικ stripper

Μιας και είπες για τις γυναίκες. Βλέπεις διαφορές στη συμπεριφορά των γυναικών στην Ελλάδα σε σχέση με τις άλλες χώρες που έχεις δουλέψει;
Κοίταξε, επειδή στην Ελλάδα το ανδρικό στριπτίζ ήρθε λίγο αργότερα σε σχέση με τη Βόρεια Ευρώπη, ας πούμε, το βλέπουν αρκετά σαν χαβαλέ. Κάνουν πλάκα, φωνάζουν, ξεσαλώνουν, σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαίες που για εκείνες είναι κάτι πιο συνηθισμένο και είναι πιο ήσυχες.

Η κοπέλα σου ζηλεύει;
Με την κοπέλα μου είμαστε χρόνια μαζί, κάνει κι εκείνη την ίδια δουλειά, δεν με ζηλεύει και δεν τη ζηλεύω, γιατί κάνουμε απλώς μια δουλειά και αυτό είναι όλο.

Οι γυναίκες σού ζητάνε να βγείτε;
Όπως σου είπα, αυτό που γίνεται περισσότερο στο μαγαζί είναι χαβαλές, πλάκα. Υπάρχουν, βέβαια, και περιπτώσεις που μου είπαν να βγούμε για καφέ ή που μου ζήτησαν κάτι περισσότερο. Για καφεδάκι, μάλιστα, έχω βγει. Ένα άλλο καλό της δουλειάς είναι ότι γνωρίζεις ανθρώπους, με κάποια κορίτσια έχουμε γίνει φίλοι.

Τι ηλικίας είναι οι κοπέλες που έρχονται εδώ;
Από 18 μέχρι 60, όλες οι ηλικίες. Οι πιο μικρές είναι πιο εκδηλωτικές, αλλά αυτό, νομίζω, είναι φυσιολογικό.

Όταν χορεύεις με κάποια από τις κοπέλες, τι κάνουν, τι σου λένε;
Κάποιες είναι αμήχανες, άλλες μου λένε ότι έχω πολύ ωραίο σώμα, άλλες με αγγίζουν… Ε, ξέρεις τώρα, τι ρωτάς…

Κάπου εκεί ο Πάτρικ έπρεπε να επιστρέψει στο σόου του κι εγώ στο ουίσκι μου. Θα τον βρείτε στο Kinky Opera, μαζί με άλλους άνδρες και γυναίκες strippers και διάφορα shows.

Λ. Συγγρού 154, 2109588880, www.kinkyopera.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ