Σεξ

11 μέρη για να κάνεις αξέχαστο σεξ

Ίσως και επικίνδυνο, αλλά αυτό είναι το νόημα

45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
378707-781527.jpg

11 μέρη για να κάνεις αξέχαστο σεξ και να δώσεις ενδιαφέρον στη σεξουαλική σου ζωή.

Είναι κι αυτός ένας τρόπος να εμπλουτίσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και αλλάξτε τις γεωγραφικές συντεταγμένες που κάνετε σεξ. Όπως καταλαβαίνετε, τα μέρη θα σας επιβάλουν και μια μεγάλη ποικιλία στάσεων. Μπαλκονάτες, αεροπλανάτες ή ασανσεράτες, οι τρέλες θα σας δέσουν σαν ζευγάρι, και, όποτε τις αναπολείτε, θα ξαναφουντώνετε. Προτείνουμε 11 ασυνήθιστα σημεία για εγγυημένη σεξουαλική απόλαυση.

1. Στο σπίτι ενός φίλου, που σας φιλοξενεί στο πατρικό του στο χωριό. Καλό είναι να υπάρχουν σε διπλανά δωμάτια γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, συμπεθέρια. Η ένοχη απόλαυση θα γίνει στα μουγκά, που έχει κι αυτό τη χάρη του. Το ρίσκο να σας πάρουν χαμπάρι και να ρεζιλευτείτε και το απαγορευμένο του πράγματος ανεβάζουν τη λίμπιντο. 

2. Στο αεροπλάνο. Στις τουαλέτες, αν χωρέσετε φυσικά, γιατί είναι και λίγο στενάχωρες οι τουαλέτες των αεροπλάνων. Θυμηθείτε πόσο έντονη και παθιασμένη ήταν η αντίστοιχη σκηνή της «Εμμανουέλλας»!

3. Σε μπαλκόνι ξενοδοχείου. Ελέξτε μόνο αν υπάρχουν κάμερες, μην τυχόν και δείτε τις επιδόσεις σας στο YouPorn, στην κατηγορία «ερασιτεχνικό». Αν ο δρόμος μπροστά από το ξενοδοχείο είναι πολυσύχναστος και κάτω από το μπαλκόνι περνάει πλήθος, η αδρεναλίνη ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. 

4. Μπροστά σε καθρέφτη. Μπορείτε να το επιχειρήσετε, μετά το μπαλκονάτο στο ξενοδοχείο, όπου συνήθως τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλο καθρέφτη ακριβώς απέναντι από το κρεβάτι. 

5. Σε νερό. Βέβαια, εδώ υπάρχουν περιορισμοί. Στην πισίνα βρομάει χλώριο. Στη θάλασσα έχει παιδάκια και κόσμο, οι λίμνες είναι βούρκος σκέτος. Ιδανικό μέρος, τα θερμά λουτρά, αλλά εκεί θα έχετε ενοχλήσεις από ηλικιωμένους με ρευματικά. Οπότε τι μένει; Το ντουζ ή η μπανιέρα του σπιτιού. 

6. Σε πάρκινγκ της εθνικής οδού. Εφοδιαστείτε με στρινγκ αυτοκινήτου, για να μην έχετε να βγάζετε πολλά ρούχα. Μόνος κίνδυνος, την κρίσιμη στιγμή, να σταματήσει δίπλα σας καμιά νταλίκα, καθώς ο νταλικιέρης θέλει είτε να κατουρήσει είτε να κοιμηθεί. Μαζέψτε τα και φύγετε σε αυτή την περίπτωση. 

7. Σε ανοιχτό πάρκινγκ της πόλης, αλλά, φυσικά, μετά το πέρας της λειτουργίας του. Καλύτερα να είναι μαύρα μεσάνυχτα, αν και πάντα καραδοκεί ο κίνδυνος να σας τσακώσουν για προσβολή δημοσίας αιδούς, όπως έγινε με τον Χιου Γκραντ. 

8. Σε ξαπλώστρα μπιτς μπαρ. Πάλι μετά τα μεσάνυχτα, γιατί την ημέρα μπορεί να ενοχλήσετε με τις περιπτύξεις σας τις οικογένειες που θα λιάζονται δίπλα σας. 

9. Σε σινεμά, αλλά διαλέξτε καμιά σινεφίλ ταινία, του Παραζάνοφ, ας πούμε, ώστε να μην έχει καθόλου κόσμο. 

10. Σε ασανσέρ. Αρκεί να αφήσετε έξω από την πόρτα το χαρτονάκι με την ένδειξη «Δεν λειτουργεί». Ο στενός χώρος θα σας φέρει πιο κοντά, αλλά θα πρέπει να βιαστείτε κάπως. Όλο και κάποιος δύσπιστος θα δοκιμάσει αν το χαρτονάκι λέει αλήθεια.

11. Σε γλέντι γάμου. Αφού ο γαμπρός και η νύφη θα το κόψουν πλέον το σεξ, κάντε τουλάχιστον εσείς. Χαμπάρι δεν θα σας πάρουν. Οι συμπέθεροι είναι μεθυσμένοι από ευτυχία, οι περισσότεροι καλεσμένοι είναι μεθυσμένοι σκέτο και οι υπόλοιποι δεν κατεβαίνουν από την πίστα χορεύοντας το «Ξημερώματα δίνεις δικαιώματα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ