Trending Now

Η πτήση είχε αναταράξεις: Τον γνώρισε στο αεροπλάνο και του έκανε στοματικό (video)

Ασυγκράτητοι επιβάτες σε αεροσκάφος της Delta Airlines - Στις διπλανές θέσεις κάθονταν ηλικιωμένοι και οικογένειες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379410-782850.jpg

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση πως μια 48χρονη έκανε σεξ με 28χρονο συνεπιβάτη της σε πτήση της Delta Airlines.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην αμερικανική εφημερίδα Washington Post, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα στην πτήση. Με τη διαχυτικότητα να είναι διάσπαρτη στην ατμόσφαιρα και το ένα κομπλιμέντο να διαδέχεται το άλλο, η 48χρονη δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε στοματικό έρωτα στον 28χρονο. Η έντονη κινητικότητα στις πίσω θέσεις, σε συνδυασμό με τους αναστεναγμούς και τα βογγητά, τράβηξαν την προσοχή των υπόλοιπων επιβατών που δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά τους. Εντύπωση προκάλεσε στο πλήρωμα και τις αρχές που δέχτηκαν τις καταγγελίες ότι πολύ κοντά τους βρίσκονταν οικογένειες και ηλικιωμένοι.

«Πρόκειται για μια άσεμνη πράξη σε δημόσιο χώρο. Υπάρχουν παιδιά, υπάρχουν οικογένειες, υπάρχουν κύριοι. Απαράδεκτο» ανέφερε μια επιβάτης της πτήσης.

Το απίστευτο γεγονός σημειώθηκε στην πτήση Λος Άντζελες - Ντιτρόιτ, το βράδυ της Κυριακής. Όπως έγινε γνωστό, και οι δύο θα συνέχιζαν με ανταπόκριση στον τελικό τους προορισμό: η 48χρονη στο Νάσβιλ (Τενεσί) και ο 28χρονος στο Μαϊάμι (Φλόριντα).

Οι παθιασμένοι επιβάτες συνελήφθησαν μετά από μηνύσεις για «άσεμνη έκθεση» μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ