Σεξ

Κάθειρξη 5 ετών στην Τζούλια Αλεξανδράτου για το ροζ DVD

Ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή επί σκοπού φοροδιαφυγής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
336534-699039.jpg
facebook.com/Ioulia.Paris

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών με αναστολή καταδικάστηκε το πρωί της Δευτέρας η Τζούλια Αλεξανδράτου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια Αρχή επί σκοπού φοροδιαφυγής, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso».

Κάπως έτσι γράφτηκε τελικά ο επίλογος σε μια δικαστική υπόθεση, η οποία ξεκίνησε το 2010, λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρώτου ροζ DVD της πρώην εστεμμένης σε ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς από την εταιρεία παραγωγής του Δημήτρη Σειρηνάκη. Το ροζ φιλμ της Τζούλιας και του Γάλλου πορνοστάρ, Ίαν Σκοτ, είχε πλασαριστεί αρχικά ως sex tape που κλάπηκε και διέρρευσε εν αγνοία των πρωταγωνιστών του, με την ίδια να δηλώνει ότι είναι δυσαρεστημένη που διέρρευσε! Ωστόσο τότε, υπήρξαν και δημοσιεύματα που την  ήθελαν να έχει λάβει αμοιβή πολλών χιλιάδων ευρώ για να γυρίσει τη ερωτική ταινία. Αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει το ΣΔΟΕ, που κάλεσε για έλεγχο τόσο την ίδια, όσο και την εταιρεία παραγωγής Sirina.

Η Τζούλια υποστήριξε στην κατάθεσή της πως δεν είχε κάνει κανένα ιδιωτικό συμφωνητικό με την εταιρεία παραγωγής και δεν είχε εισπράξει αμοιβή για αυτό και ότι η ταινία δεν ήταν για εμπορικούς λόγους, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης κατέθεσε το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει η Αλεξανδράτου για το DVD έναντι αμοιβής, 150.000 ευρώ. Στο δικαστήριο οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν ότι η Τζούλια είχε κάνει ψευδή δήλωση, ενώ η εταιρία Sirina αθωώθηκε καθώς φάνηκε πως ήταν σε όλα νόμιμη στην συνεργασία με το πρώην μοντέλο... 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ