- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο Κοντοσώρος στο Ξινό Νερό αναδεικνύει την κουζίνα της Δυτικής Μακεδονίας με τοπικά υλικά, παραδοσιακά πιάτα και άψογο σέρβις σε κάθε γεύμα.
Μια πρώτη γενική διαπίστωση: Στον Κοντοσώρο πάντα τρως πολύ καλά. Υπάρχει μια συνέπεια στο υψηλό επίπεδο, κάτι που διαπιστώνεις σε κάθε επίσκεψη. Το σέρβις είναι εξαιρετικό, παρ’ όλη την κοσμοσυρροή που παρατηρείται Κυριακές και αργίες. Μια τέτοια ημέρα «συνωστισμού» επιλέξαμε κι εμείς να φάμε στο Ξινό Νερό κλείνοντας το τελευταίο διαθέσιμο τραπέζι του εστιατορίου.
Δεύτερη γενική διαπίστωση: Οι άνθρωποι επιμένουν να μαγειρεύουν με υλικά της περιοχής. Την τελευταία φορά που τιμήσαμε την κουζίνα του Κοντοσώρου, τα λευκά σπαράγγια Αριδαίας είχαν την τιμητική τους.
Και πάμε στα ειδικά: Ξεκινήσαμε την τελετουργία με τη γραβιέρα με άγριο σκόρδο συνοδευόμενη φυσικά με Ξινόμαυρο Αμυνταίου από τον Καρανίκα (Παλιά Κλήματα). Τον Καρανίκα τον έχουμε εκτιμήσει για τα υπέροχα αφρώδη του (από Ξινόμαυρο), αλλά και τα κόκκινά του δεν πάνε πίσω.