Περιβαλλον

Podcast The Green Book: Το νηπιαγωγείο των δέντρων

Η Ιωάννα Βέρδη, από τη διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, εξηγεί τη μυστική ζωή των δενδρυλλίων μέχρι την ενηλικίωσή τους και καταρρίπτει γνωστούς μύθους γύρω από την αναδάσωση.

img_0879.jpg
Αθηναΐς Νέγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αθηναΐς Νέγκα

To 2ο επεισόδιο του podcast «The Green Book» με τίτλο «Το νηπιαγωγείο των δέντρων».

Τα δέντρα δεν μεγαλώνουν μόνο στο φυσικό του περιβάλλον. Στο φυτώριο της Αμυγδαλέζας εκατοντάδες χιλιάδες μικρά δέντρα περιμένουν τους αρμόδιους να κρίνουν ότι ήρθε η ώρα της μεταφύτευσης στη μητέρα Γη. Η Ιωάννα Βέρδη, από τη διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, εξηγεί στην Αθηναΐδα Νέγκα τη μυστική ζωή των δενδρυλλίων μέχρι την ενηλικίωσή τους και καταρρίπτει γνωστούς μύθους γύρω από την αναδάσωση.

Εδώ και 50 χρόνια, η #MotorOilHellas δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Ξεκινάμε να γυρίζουμε σελίδα-σελίδα το υπέροχο «Πράσινο Βιβλίο» της ελληνικής φύσης για τα μοναδικής ομορφιάς και βιοποικιλότητας ελληνικά δάση.

To 2o επεισόδιο με τίτλο «Το νηπιαγωγείο των δέντρων», μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Σε συνεργασία με το pod.gr και την Αθηναϊδα Νέγκα στο podcast «The Green Book», κάνουμε μια βόλτα στα δεκάδες διαφορετικά δασικά συμπλέγματα, από την Ροδόπη με τα ψυχρά κωνοφόρα μέχρι την Κρήτη με το Φοινικόδασος του Bάι και την ημιερημική χλωρίδα, για να γνωρίσουμε αυτόν τον ξεχωριστό δασικό πλούτο και να μάθουμε πώς θα τον προστατεύσουμε σαν πολύτιμη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Podcast The Green Book: Το νηπιαγωγείο των δέντρων

50 χρόνια MOTOR OIL, 50 χρόνια τώρα οι αξίες μας ορίζουν το αύριο της ενέργειας.

Το podcast είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: apple podcasts, spotify, pocket casts, castbox, soundcloud.


#TheGreenBook #forests #sustainability #awareness #environment #podcast #MOH50 #50MotorOil 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ