Περιβαλλον

Podcast Blue is the new green-Μπορούμε να καθαρίσουμε τη θάλασσα;

Πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η θαλάσσια ρύπανση; Χριστίνα Ζέρη, Αγγελική Κοσμοπούλου και Αναστάσιος Φιλιππίδης απαντούν

img_0879.jpg
Αθηναΐς Νέγκα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
podcast-blue-is-the-new-green-athinais-negka.jpg

To 4o επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «Μπορούμε να καθαρίσουμε τη θάλασσα;»

Άραγε μπορούμε να καθαρίσουμε τη θάλασσα και πώς; Πόσο μεγάλη είναι πραγματικά η θαλάσσια ρύπανση και τι κινδύνους ενέχει για την ποιότητα ζωής μας; Τι βρίσκουμε στις ακτές και στον βυθό της θάλασσας και με ποιες δράσεις μπορούμε να βοηθήσουμε τη θάλασσα να αναπνεύσει; Η ωκεανογράφος Χριστίνα Ζέρη, η εκτελεστική διευθύντρια του Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη Αγγελική Κοσμοπούλου και ο Πρόεδρος της ΜΚΟ ΟΖΟΝ Αναστάσιος Φιλιππίδης μας δίνουν όλες τις απαντήσεις στο νέο επεισόδιο του podcast «Blue is the new green» με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Εδώ και 50 χρόνια, η Motor Oil δημιουργεί και προσφέρει, δίνοντας προτεραιότητα στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Στην Ελλάδα η θάλασσα είναι πηγή ζωής, πηγή ενέργειας. Την ανακαλύπτουμε, την προστατεύουμε, την κάνουμε πρωταγωνιστή. «Blue is the New Green», με την Αθηναΐδα Νέγκα σε συνεργασία με το pod.gr. Για την ζωή στην θάλασσα και την θάλασσα της ζωής μας.

To 4o επεισόδιο του podcast «Blue is the New Green» με τίτλο «Μπορούμε να καθαρίσουμε τη θάλασσα;», μπορείτε να το ακούσετε εδώ:


Στα επεισόδια του Blue is the new green καταδυόμαστε σε μεγάλα βάθη, κολυμπούμε στον αφρό φιλόξενων νερών, μαθαίνουμε ποια είναι τα πιο καθαρά, κυνηγούμε αυτούς που δεν σέβονται την θάλασσα, συζητούμε το πώς μπορούμε να την χαρούμε όλο το χρόνο και βρίσκουμε τρόπους να συμβάλουμε στην σωτηρία της. Επιστήμονες μιλούν για τα δικά μας κοράλλια, τα πάρκα, τους ντροπαλούς γίγαντες των ελληνικών νερών, ενώ ναυτικοί και ψαράδες διηγούνται ιστορίες για χαμένους θησαυρούς και άνθρωποι της στεριάς που ζουν για τη θάλασσα, θα αποκαλύψουν τους μύθους και τις αλήθειες της.

blue-is-the-new-green-motor-oil.png

50 χρόνια MOTOR OIL, 50 χρόνια τώρα οι αξίες μας ορίζουν το αύριο της ενέργειας.

Το podcast είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες: apple podcasts, spotify, pocket casts, castbox, soundcloud.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ