Περιβαλλον

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες ηλεκτρονικά

Παραμένει ενεργά και ψηφιακά δίπλα στον καταναλωτή

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 743
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fysiko-aerio.jpg

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας μένει δίπλα στον καταναλωτή με πληροφορίες, chat και εξόφληση λογαριασμού όλο το 24ωρο

Η πανδηµία του κορωνοϊού και τα περιοριστικά µέτρα που έλαβε η Πολιτεία για την ανάσχεσή της, έφεραν τις εταιρείες αντιµέτωπες µε µεγάλες προκλήσεις. Πλέον, στη νέα πραγµατικότητα όπως αυτή διαµορφώνεται µε τη σταδιακή άρση των περιοριστικών µέτρων και την επαναφορά στη νέα κανονικότητα οι εταιρείες επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο λειτουργία τους.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας έχοντας έγκαιρα αναπτύξει µια πλούσια γκάµα ψηφιακών υπηρεσιών, στάθηκε παραπάνω από έτοιµη να ανταπεξέλθει στις έκτακτες συνθήκες από την πρώτη στιγµή. Η επιχείρηση υλοποίησε ένα ολοκληρωµένο σχέδιο εξ αποστάσεως λειτουργίας, που επέτρεπε στους καταναλωτές να συνεχίσουν να απολαµβάνουν το σύνολο των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, από την ασφάλεια και τη σιγουριά του σπιτιού τους:

Η Τηλεφωνική Γραµµή Εξυπηρέτησης, 181133 µέσα από την οποία µπορούν όλοι να εξυπηρετούνται, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ηµέρες την εβδοµάδα, από το εξειδικευµένο προσωπικό της εταιρείας.

Στην ανανεωµένη και φιλική προς τον χρήστη, ιστοσελίδα της εταιρείας fysikoaerioellados.gr, ο πελάτης ενηµερώνεται αναλυτικά για τη σύνδεσή του, καθώς και για όλα τα προϊόντα της εταιρείας, αλλά και σε αληθινό χρόνο λαµβάνει δωρεάν υποστήριξη, µέσω του εύχρηστου καναλιού «chat» από τους εξειδικευµένους πάντα συνεργάτες της Φυσικό Αέριο.

Παράλληλα, στην ίδια ιστοσελίδα, µπορεί εύκολα και γρήγορα, να εξοφληθεί ο λογαριασµός, κάνοντας χρήση των online υπηρεσιών -my Account, e-payment και web banking - χωρίς καµία επιπλέον επιβάρυνση.

Τα καταστήµατα εξυπηρέτησης καταναλωτών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα είναι πλήρως λειτουργικά πληρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφαλείας για την προστασία των επισκεπτών και πρωτίστως των εργαζοµένων.

Σηµειώνεται ότι η εταιρεία προσφέρει φθηνότερο ρεύµα και από το νυχτερινό, όλη την ηµέρα, 20% χαµηλότερη τιµή στο φυσικό αέριο και συνδυασµό των δύο, µε πρόσθετη έκπτωση 10% στο ρεύµα. Επιπλέον, χάρη στις συνεργασίες της µε µεγάλες εµπορικές αλυσίδες, όπως οι Vodafone, Alpha Bank, Interamerican, Mondial Assistance ΑΒ Βασιλόπουλος, Πλαίσιο, προσφέρει δωρεάν παροχές και προνόµια στους πελάτες της.

Με 160 χρόνια εµπειρίας, υψηλή τεχνογνωσία, περισσότερους από 400.000 οικιακούς πελάτες και 9.000 επαγγελµατίες και πάνω από 500 σηµεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα το Φυσικό Αέριο είναι η αξιόπιστη δύναµη στον τοµέα της ενέργειας στη χώρα µας. Μία δυναµικά αναπτυσσόµενη εταιρεία που διαθέτει πάνω από 200 προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου, αλλά και συνδυαστικά πακέτα. Η πρώτη εταιρεία του χώρου που προσφέρει σχεδόν εξατοµικευµένα προϊόντα στους καταναλωτές, µαζί µε πρόσθετες, δωρεάν, υπηρεσίες και ολοκληρωµένη υποστήριξη ανά πάσα στιγµή.

Και σήµερα, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, έχοντας κάνει το ψηφιακό άλµα, βρίσκεται δίπλα στους πολίτες για να τους εξυπηρετεί από κοντά ή από µακριά διασφαλίζοντας την ίδια µοναδική εµπειρία επικοινωνίας κι επαφής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ