Περιβαλλον

ECOVOICE: Greeks Can

Μία νέα πρωτοβουλία για την ανάδειξη της δημιουργικής Ελλάδας

41535-93522.jpg
Βασιλική Γραμματικογιάννη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20971-51203.jpg

Η νέα πρωτοβουλία του ανεξάρτητου βουλευτή Σπύρου Κουβέλη απαντά: «Greeks Can». Πρόκειται για μια εκστρατεία που έχει στόχο να αναδείξει την Ελλάδα της δημιουργικότητας, την Ελλάδα που έχει διάθεση και ξέρει να επιμένει και να διεκδικεί. Να αναδειχτούν τα παραδείγματα των Ελλήνων που με πίστη και όραμα επιτυγχάνουν στην επιχειρηματικότητα, την έρευνα, την κοινωνική προσφορά, την τέχνη, τον αθλητισμό και σε χίλιους δυο άλλους τομείς. Και δεν είναι λίγοι. Με την ανάδειξη των θετικών παραδειγμάτων της χώρας μας η εκστρατεία φιλοδοξεί να προσεγγίσει όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νέους ώστε να ξεπεράσουν την απαισιοδοξία, να κάνουν πράξη την δημιουργικότητα τους και να χτίσουν την Ελλάδα του αύριο.

Η εκστρατεία «Οι Έλληνες Μπορούν» μέσω των σύγχρονων κοινωνικών δικτύων στοχεύει να μεταφέρει το μήνυμα της νέας Ελλάδας και των επιτευγμάτων της σε κάθε γωνιά του κόσμου. Πιο συγκεκριμένα κάθε 15 ημέρες θα πραγματοποιείται μια εκδήλωση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ενώ στο ενδιάμεσο μέσω του ηλεκτρονικού forum που θα δημιουργηθεί θα συνεχίζεται ο διάλογος και η συνεργασία ώστε να επιτευχθεί η αναγνώριση των δυνατοτήτων μας που είναι και το ζητούμενο.

Η εκστρατεία ξεκινά τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 στις 18:00-21:00, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με την παρουσίαση του προγράμματος Hydrosol από τον Δρ. Θανάση Κωνσταντόπουλο, ερευνητή και πρόεδρο του ερευνητικού κέντρου ΕΚΕΤΑ. Το πρόγραμμα αφορά στην παραγωγή υδρογόνου και ανανεώσιμων καυσίμων από τον ήλιο, νερό και CO2 και έχει βραβευτεί με το Πανευρωπαϊκό βραβείο Descartes. Τα επόμενα δεκαπενθήμερα θα ακολουθήσουν πολλές ακόμη παρουσιάσεις-συζητήσεις.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια σύντομη Ιστορία της κλιματικής πολιτικής
Μια σύντομη ιστορία της κλιματικής πολιτικής

Πολύς κόσμος θεωρεί ότι η αύξηση της θερμοκρασίας και των βροχοπτώσεων είναι μια μάλλον θετική προοπτική για περιοχές που πάσχουν από εποχική ξηρασία και μικρή ανάπτυξη της βλάστησης. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.