Το παράδειγμα της Κitintale μάς δείχνει πώς το skate εκτός από τρόπος διασκέδασης μπορεί να γίνει και εργαλείο κοινωνικοποίησης
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Life in Athens
Kitintale skate park στην Ουγκάντα
Life in Athens
City Lover 307
Ένας χορηγός για τον Μεταμοσχευσιακό; Αν ο αυτοσαρκασμός είναι γενικά η ηγεμονική έκφραση του χιούμορ, τότε η πιο μάγκικη έκφρασή του είναι ο αυτοσαρκασμός μπροστά στον πιθανό θάνατο.
Life in Athens
City Lover 306
Σκορδάδικο Αν το μαγαζί που βλέπετε στη φωτογραφία ήταν σε καμιά Μυτιλήνη, σε καμιά Ημαθία, σε καμιά Εύβοια ή σε καμιά Μαγνησία, τότε το μόνο αξιοπερίεργο θα ήταν, ίσως, ότι πουλάει μόνο σκόρδα και όχι όλα τα λαχανικά.
Life in Athens
Aθήνα ID: Γιώργος Μαζωνάκης
Το πρώτο σου διαμέρισμα στην Αθήνα; Πού ζεις τώρα; Ένα μικρό διαμέρισμα α’ ορόφου στη Φ. Νέγρη. Γείτονας μου, ο Τάκης Ζαχαράτος. Εδώ και αρκετά χρόνια ζω σε μια μονοκατοικία στη Γλυφάδα.