- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
St. George Lycabettus: Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου με θέα την Αθήνα
A Valentine’s day to remember
- Advertorial
Ψηλά πάνω από την πόλη, κάτω από τον αθηναϊκό ουρανό, το ξενοδοχείο St. George Lycabettus παρουσιάζει μια συλλογή εμπειριών που συνδυάζουν εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ευεξία, κινηματογράφο και πολυτελή φιλοξενία δημιουργώντας ένα σκηνικό ιδανικό για αξέχαστες στιγμές αγάπης.
Η εμπειρία ξεκινά με δείπνο στο εμβληματικό La Suite Rooftop restaurant ή στα θερμαινόμενα Rooftop Domes, προσφέροντας μια αίσθηση απόλυτης αποκλειστικότητας με φόντο τη μαγευτική θέα της φωτισμένης Ακρόπολης.
Το ειδικά σχεδιασμένο Valentine’s Menu, με την υπογραφή του Executive Chef Στέφανου Παπανικολάου, αποτυπώνει τη σύγχρονη ελληνική δημιουργική κουζίνα μέσα από εκλεπτυσμένες γεύσεις και αισθητική παρουσίαση. Απολαύστε εκλεπτυσμένα πιάτα όπως φιλέτο μοσχαρίσιο tournedos Rossini, κρέμα καραμελωμένης σελινορίζας & σάλτσα μαδέρα με μαύρη τρούφα, μους σοκολάτας γάλακτος με ganache από σοκολάτα ruby, crumble φουντουκιού & compote φράουλας κα.
Η εμπειρία ολοκληρώνεται με το Valentines Accommodation Package, το οποίο συνδυάζει πολυτελή διαμονή σε ένα από τα δωμάτια ή σουίτες του ξενοδοχείου με μία χαλαρωτική spa εμπειρία για δύο - αφιερωμένη στην απόλυτη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.
Για μια επιπλέον πινελιά στην βραδιά σας, μπορείτε να απολαύσετε ιδιωτικές προβολές 2 ταινιών στο Screening Room του ξενοδοχείου , το ψυχολογικό θρίλερ Buzzheart του Ντένυ Ηλιάδη και το Love Actually, μία από τις πιο αγαπημένες ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών. Προσθέστε και άλλη μια κινηματογραφική νότα στη βραδιά επιλέγοντας τη chauffeur-driven Mini Cooper να φτάσετε στο ξενοδοχείο με στιλ.
Αυτή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το St. George Lycabettus φροντίζει κάθε λεπτομέρεια - ώστε εσείς να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία: τη γιορτή της αγάπης.
Κλείστε το τραπέζι σας ΕΔΩ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Χάρης Δούκας εγκαινίασε το νέο πάρκο στη Θερμίδα - Σύγχρονος χώρος αναψυχής με εκατοντάδες δέντρα και φυτά
Την Παρασκευή 13 Μαρτίου ετοιμάσου για ένα party με πολλά μπέργκερ, καλή μουσική και ακόμα περισσότερα δώρα!
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
Τι αναφέρει ο πρώην δήμαρχος αναφορικά με τα συμπληρωματικά έργα
Ένας street-οδηγός για να βρεις καλό καφέ, ενδφιαφέρουσες γκαλερί, νόστιμο φαγητό και μικρά μπαρ ανοιχτά μέχρι το πρωί. Τι μας είπε η Νεφέλη Γεωργιάδου – DJ στη Στέπα
Στην Πλατεία Βικτωρίας, είναι από μόνο του μια μικρή επανάσταση
Διαγωνισμοί cosplay, manga, 65 workshops και 150+ δημιουργοί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ιαπωνία
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Ραντεβού στο Rock n Roll Athens
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.