8 προτάσεις στην πόλη για αυτό τον μήνα

Πάρκο ΑρχΩν: Μία όαση για παιχνίδι που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι

Παιδότοποι, γήπεδα padel, τοίχοι αναρρίχησης, γήπεδα ποδοσφαίρου και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πάρκο ΑρχΩν: Ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια από το πρωί μέχρι το βράδυ

Το Πάρκο ΑρχΩν είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, ένας πρωτότυπος χώρος άθλησης και αναψυχής που φτιάχτηκε με ειλικρινή αγάπη για τα παιδιά. Οι άνθρωποι εκεί, όπως μας είπε ο υπεύθυνος Xρήστος Κωσταβασίλης, διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στη διαχείριση παιδότοπων, ενώ το προσωπικό αποτελείται από παιδαγωγούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την ασφάλεια και την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας. Το Πάρκο εκτείνεται σε μια έκταση 4 στρεμμάτων. Έχει πολλούς παιδότοπους διαμορφωμένους με ηλικιακά κριτήρια και ποικιλία δραστηριοτήτων όπως φουσκωτά, παιχνιδοκατασκευές, τσουλήθρες, τραμπολίνα, τοίχους αναρρίχησης, γήπεδα ποδοσφαίρου. Επίσης, λειτουργεί και ως κέντρο κυκλοφοριακής αγωγής και δέχεται σχολεία όλων των βαθμίδων.

Το ξεχωριστό που θα βρεις εκεί και λατρεύουν μικροί και μεγάλοι είναι τα 2 γήπεδα padel. Θα παίξεις παρέα με τα παιδιά σου το αγαπημένο άθλημα με ρακέτες που κουρδίζει τα αντανακλαστικά και προσφέρει αφθονία γέλιου και χαράς!

Είναι ο ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια από τις 10 το πρωί και λειτουργεί ως το βράδυ κάθε μέρα. Επίσης, αναλαμβάνουν τη διοργάνωση παιδικών πάρτι καθώς και σχολικών εκδηλώσεων. Οι δραστηριότητες του πάρκου είναι σχεδιασμένες κυρίως για παιδιά από 2 έως 14 ετών, αλλά αν δείξεις χαρακτήρα θα σε αφήσουν και εσένα να πιάσεις τη ρακέτα για να διασκεδάσεις, αφού απολαύσεις τον καφέ σου. Ρίξε μια ματιά στα social για περισσότερες ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου