Life in Athens

Voice 102.5: Το ραδιόφωνο της πόλης σας καλεί στο ΧΜΑS PARTY του στο Upupa Epops

Με Athenian Spritz για special drink της βραδιάς

labrini-trougkou.jpg
Λαμπρινή Τρούγκου
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Voice 102.5: Το ραδιόφωνο της πόλης σας καλεί στο ΧΜΑS PARTY του στο Upupa Epops
© Θάνος Ψυλλίδης

Ο Voice 102.5 γιορτάζει τα Χριστούγεννα με Xmas Party την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο Upupa Epops the bar στις 20:00

Η Αθήνα ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και o Voice 102.5, το ραδιόφωνο της πόλης φοράει τα γιορτινά του και σας προσκαλεί όλους την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στο Upupa Epops the bar. Από τις 8 το βράδυ και μετά ο σταθμός θα υποδεχτεί ακροατές και φίλους στη ζέστη ατμόσφαιρα του αγαπημένου bar με μουσικές από το soundtrack της πόλης. 

Upupa Epops the bar, ένα από τα ωραιότερα spot του κέντρου

Στο υπέροχο Upupa Epops the bar κάθε σημείο θα μπορούσε να αποτελεί το σκηνικό κάποιας κινηματογραφικής ταινίας. Φοβερή ατμοσφαιρική μπάρα μέσα, αυλή πανέμορφη και χρωματιστή, σαν σκηνή από γαλλική κομεντί, πεζόδρομος ολάνθιστος, που σου ανοίγει την καρδιά, ακόμη και τις χειμερινές μέρες.

Upupa Epops The Bar

Athenian Spritz, το special drink της βραδιάς 

Πέρα από τις εξαιρετικές μουσικές της βραδιάς, το Xmas party του Voice 102.5 θα απογειωθεί με εμπνευσμένα κοκτέιλ της βραδιάς. Το Οtto's Athens Vermouth είναι το ποτό στο οποίο θα βασίζονται τα drinks της βραδιάς. 

Crafted in Athens, το Οtto's Athens Vermouth δημιουργείται από υψηλής ποιότητας κρασί, αρωματίζεται με μυρωδάτα ροδοπέταλα, αρτεμισία, εσπεριδοειδή, φύλλα ελιάς αλλά και βότανα που ευδοκιμούν στην ελληνική φύση, όπως ρίγανη και αγγελική, χαρίζοντας ένα υπέροχο, ευχάριστο και μεστό σε γεύση Βερμούτ. Η δημιουργικότητα των νέων bartenders, η ανάγκη για αυθεντικά ποτά με έντονο παρελθόν και η αναγέννηση των κοκτέιλ της ποτοαπαγόρευσης, κάνουν ξανά επίκαιρο το παραδοσιακό βερμούτ της Αθήνας, το Athens Vermouth.

Η μυστική συνταγή του Athenian Spritz εμπεριέχει μια γενναία ποσότητα Otto’s Athens Vermouth, Prosecco, Tonic και φυσικά πάγο. Αφού ανακατευτεί καλά, σερβίρεται στο κατάλληλο ποτήρι κρασιού και γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού.

Πώς θα κερδίσεις την δική σου διπλή πρόσκληση με ποτό

Για να κερδίσεις διπλή πρόσκληση με ποτό κάνε follow τον @voice102.5 στο Instagram, κάνε like στη φωτογραφία και άφησε ένα σχόλιο με tag έναν φίλο σου ή εναλλακτικά στείλε sms 54301 γράφοντας VOICE1025 κενό XMAS και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σου. (Χρέωση 34 λεπτά ανά sms με ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας)
View this post on Instagram

A post shared by Voice 102,5 FM (@voice102.5)

xmas party

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ