Life in Athens

Πώς θα όριζες το τέλειο party;

Όταν οι αισθήσεις γίνονται ένα glorious moment

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
glo party στο Art Factory

Το πιο glorious party της χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Art Factory, powered by glo

Πώς θα όριζες το τέλειο party; Τι θα προσέθετες σε μια βραδιά που θες να σου μείνει αξέχαστη; Ποιες εμπειρίες απογειώνουν τη διάθεσή σου; Είσαι έτοιμος/η για ένα party που θα σου δείξει τι πάει να πει να χτίζεις glorious moments; Εγώ δεν ήμουν μέχρι που πήγα στο glorious party, powered by glo, στο ART FACTORY.

Με το που έφτασα στο «εργοστάσιο τέχνης», κατάλαβα ότι αναμένεται να ζήσω κάτι πολύ διαφορετικό. Για να μπω στον κύριο χώρο έπρεπε να περάσω μέσα από δύο μαύρες κουρτίνες. “Follow the white rabbit”, σκέφτηκα αμέσως και πράγματι αυτό που αντίκρισα ήταν ένας κόσμος μαγικός. Κάθε στιγμή και κάθε γωνιά αποτελούσε μια έκπληξη εμπειρίας όλων των αισθήσεων.

Τα φώτα, κάποια neon, έχτιζαν μια αισθησιακή και ταυτόχρονα glam ατμόσφαιρα. Τρεις φορές αρωματίστηκε ο χώρος από τα αρώματά μέντα – μύρτιλο – berries και φωτίστηκε αντίστοιχα ο χώρος έτσι. Την ίδια στιγμή σερβιρίστηκαν shots με τις παραπάνω γεύσεις και βγήκαν οι χορεύτριες που αντανακλούσαν τα φώτα πάνω τους. Οι barista σέρβιραν nonstop cocktails και κινούσαν τα shakers ρυθμικά στη μουσική. Τη σούπερ γευστική εμπειρία συνόδευαν τα finger foods- όλα πεντανόστιμα. Το καλύτερο κομμάτι όμως ήταν το hype mood που δημιούργησαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του En Lefko 87.7, Σπύρος Παγιατάκης, Εύα Θεοτοκάτου και Γιώργος Μπακαλάκος, κορυφώνοντας την upbeat διάθεση μας και βάζοντας μας σε κλίμα για πολύ χορό.

glo party στο Art Factory
glo party στο Art Factory

Ρυθμική κινησιολογία απολαύσαμε από τις δύο χορεύτριες, οι οποίες ήταν εντυπωσιακά ντυμένες με καθρέφτες που αντανακλούσαν τα χρώματα του χώρου- το μωβ ήταν το αγαπημένο μου χτίζοντας μου ακόμη περισσότερο τη μαγεία. Ένα επίσης πολύ εντυπωσιακό act, ήταν το laser show. Φωτεινές ευθείες γραμμές που άλλοτε τέμνονταν και άλλοτε συνέχιζαν τη διαδρομή τους ευθεία, «χόρευαν» μαζί μας στους hype ρυθμούς. Το star quality της βραδιάς ενίσχυσαν και τα δημόσια πρόσωπα που ήταν καλεσμένα. 

«Τι ωραίο party», σκέφτηκα, «τα έχει όλα!». Φυσικά και δυνατότητα να απαθανατίσουμε όλες τις στιγμές που ζήσαμε σε ένα glorious party σαν και αυτό. Σε μια άλλη αίθουσα, υπήρχε στημένο ένα Photobooth με cinematic reel με χρώματα (μαντέψτε: κόκκινο, πράσινο, μωβ) που εκρήγνυνταν στο background- splash full of colours! Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω. Τα reels ήταν φανταστικά, έχοντας πάνω τη λεζάντα REVEAL YOUR SENSES, υπενθυμίζοντας μας το σκοπό, αλλά και την επιτυχία της βραδιάς.

Απολογισμός του party; Ζήσαμε  τα πιο glorious moments μας. Μουσική, γεύσεις, αρώματα, χρώματα, καινοτομία, είναι όσα πρωταγωνίστησαν στο ξεχωριστό αυτό event, αφήνοντας τις αισθήσεις μας ανοικτές να δεχτούν όλα όσα έγιναν. Και στα επόμενα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ