Life in Athens

Διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας από τη bluegr Hotels & Resorts

Η επιτυχημένη καριέρα στον τουρισμό έχει χρώμα bluegr. Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος έως 21/11.

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαδικτυακή Ημέρα bluegr

Η bluegr Hotels & Resorts για τη Σεζόν 2024 διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά την επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας για επαγγελματίες στον κλάδο της Φιλοξενίας την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου

Στην Ελλάδα του σήμερα γίνεται λόγος για δυσκολία απορρόφησης στην αγορά εργασίας. Ωστόσο υπάρχουν τόσοι φιλόδοξοι που ευελπιστούν να εργαστούν, να εξελιχθούν και να πετύχουν. Μήπως όμως οι ευκαιρίες ανάδειξης είναι περιορισμένες;

Λύση σε αυτό το ζήτημα, προσπαθεί να δώσει για ακόμη μια χρονιά η bluegr Hotels & Resorts. Θέλοντας να εντάξει στην οικογένεια της ανθρώπους με όρεξη και ενέργεια για τη σεζόν 2024, διοργανώνει και φέτος την επιτυχημένη Ημέρα Καριέρας για επαγγελματίες στον κλάδο της Φιλοξενίας την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. Αυτή η ενέργεια έχει ως στόχο τη γνωριμία υποψηφίων εργαζομένων με τη γνωριμία με την εταιρεία, τα ξενοδοχεία και τα μέλη της ομάδας, καθώς και τις ευκαιρίες καριέρας και ανάπτυξης που προσφέρονται.

Ο όμιλος της bluegr έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες αναζήτησης νέων ταλέντων για τη σεζόν του 2024 και αναζητά επαγγελματίες για όλα τα τμήματα, μεταξύ άλλων Κουζίνα, Υποδοχή, Service, Kids Club και Wellbeing/Spa για τα 3 ξενοδοχεία της Κρήτης, ενώ παράλληλα υπάρχουν ανοιχτές θέσεις και για τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και για το ξενοδοχείο Life Gallery, δίνοντας έτσι στους υποψήφιους εργαζόμενους πληθώρα επιλογών. Κατά αυτόν τον τρόπο, καλούνται να επιλέξουν ανάλογα με τις προτιμήσεις και την κλήση τους, βρίσκοντας ένα πόστο που τους ταιριάζει απόλυτα.

Εάν είσαι επαγγελματίας στον κλάδο του Τουρισμού, εάν αναζητάς ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα σου και έχεις πάθος για αριστεία και ομαδικό πνεύμα, συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος ΕΔΩ για να προγραμματιστεί η συνέντευξη με την ομάδα της bluegr. Ίσως να είναι η δουλειά που έψαχνες καιρό! Η φόρμα πρέπει να συμπληρωθεί έως την Τρίτη, 21 Νοεμβρίου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι γιατί κάποιος να επιλέξει να εργαστεί στην ομάδα της bluegr. Πολύ σημαντική παράμετρος είναι το εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει. Είναι χαρούμενο, ηθικό και δίκαιο, προσφέροντας ευκαιρίες εξέλιξης σε όλους τους ανθρώπους της ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, προτιμήσεων. Τέτοιου είδους διακρίσεις δεν έχουν χώρο στη bluegr και επικρατεί το αίσθημα του ανήκειν. Εστιάζοντας στον άνθρωπο,  πραγματοποιείται συνεχή εκπαίδευση στα μέλη, η οποία ακολουθείται από έμπρακτη αναγνώριση και επιβράβευση. Διαπίστωση των παραπάνω, είναι ότι η εταιρεία έχει λάβει για δύο συνεχόμενες χρονιές την Πιστοποίηση Great Place to Work, η οποία βασίζεται σε διεθνή πρότυπα Επιχειρηματικής Αριστείας, και έχει διακριθεί και με τη 2η θέση στη λίστα «Best Workplaces™ for Women Hellas 2023» (επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για το τι θα αντικρίσεις). Παράλληλα, η εταιρεία έχει λάβει το βραβείο Great Place to Work Hellas 2023, για την κατάκτηση της 9ης θέσης στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων, αποτελώντας τον πρώτο και μοναδικό ξενοδοχειακό όμιλο που βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα. Όλα αυτές τις βραβεύσεις, όπως αναφέρει και η εταιρία, δε θα τις είχε επιτύχει χωρίς την ομάδα της. Τον κάθε ένα ξεχωριστά, που με τη δράση του έχει συμβάλλει στο να θεωρείται η bluegr πρότυπο εταιρίας.

There cannot be blue without u! Γι’ αυτό πάρε και εσύ μέρος στην διαδικτυακή Ημέρα Καριέρας την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω τηλεφώνου 215 50057708 ή email στο hr@bluegr.com   

Λίγα ακόμη λόγια για την bluegr Hotels & Resorts

Η bluegr Hotels & Resorts για πάνω από 50 χρόνια αποτελεί πρεσβευτή της αριστείας και της βιώσιμης ανάπτυξης, συνδυάζοντας τους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: εξαιρετικές τοποθεσίες, μοναδικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες. Με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία σε Κρήτη – το Minos Beach art hotel, μέλος των Design Hotels και Marriott Bonvoy, τον προορισμό ολιστικής ευεξίας Minos Palace hotel & suites και το οικογενειακό Candia Park village, Αθήνα – το boutique Life Gallery Athens, και Ρόδο – το Sunprime Miramare Park suites & villas, έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων πιστοποίηση Great Place to Work για την υψηλή εργασιακή κουλτούρα της, και 5άστερη πιστοποίηση από το φορέα Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM. Με την πεποίθηση πως φιλοξενία και πολιτισμός οφείλουν να είναι έννοιες αλληλένδετες, στηρίζει έμπρακτα και ενεργοποιεί μέσω του Ιδρύματος Γ&Α Μαμιδάκη πρωτοβουλίες για τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και έρευνα.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ