Life in Athens

To Χριστουγεννιάτικο Bazaar των πρεσβειών 3 & 4/12 στο παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ.

Έρχεται με τη συμμετοχή 33 πρεσβειών, το πιο πολυ-πολιτισμικό xmas bazaar που διοργανώνει το Φ.Σ. «Οι Φίλοι του Παιδιού» με ελεύερη είσοδο

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To Χριστουγεννιάτικο Bazaar των πρεσβειών αυτό το ΣΚ στο παλιό Αμαξοστάσιο  Ο.Σ.Υ.
©Matthias Cooper/Unsplash

«Οι Φίλοι του Παιδιού» διοργανώνουν το 22o Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τη συμμετοχή 33 Πρεσβειών στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στον Κεραμεικό.

Ένα από τα αγαπημένα ετήσια events που συνδυάζει την ανυπομονησία του ερχομού των Χριστουγέννων με τη χαρά του να προσφέρεις για καλό σκοπό, το Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar που διοργανώνει το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» αξίζει να το επισκεφθείς.

fb-event-bazaar22
Κόσμος στο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Κάθε χρόνο, οι περισσότερες πρεσβείες της Αθήνας συγκεντρώνονται στο χώρο του παλιού αμαξοστασίου της Ο.Σ.Υ στον Κεραμεικό δημιουργώντας ένα πολύχρωμο ψηφιδωτό από υφάσματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, παιχνίδια, φαγητά, γλυκά, δώρα και διακοσμητικά, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ταξιδέψουμε και να γνωρίσουμε τοπικές γεύσεις, μουσικές, ήθη και έθιμα των χωρών τους.

Πάγκος με προϊόντα στο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Σε ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν σε όλα τα υπέροχα πράγματα που στολίζουν τους πάγκους των πρεσβειών και να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το πολύτιμο έργο του Σωματείου, αφού σημαντικό μέρος των οικονομικών πόρων του προέρχονται από τα έσοδα αυτά.

Κόσμος στο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Οι πρεσβείες που έχει ανακοινωθεί ότι θα συμμετέχουν μεχρι στιγμής σε αυτό το πολυ-πολιτισμικό bazaar είναι οι Αίγυπτος, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Αλβανία, Αργεντινή, Αρμενία, Βιετνάμ, Βουλγαρία, Γεωργία, Γκάμπια, Γκάνα, Εσθονία, Ζιμπάμπουε, Ιταλία, Κένυα, Κίνα, Κολομβία, Κουβέιτ, Κύπρος, Λιθουανία, Μαδαγασκάρη, Μολδαβία, Μπαγκλαντές, Νότια Αφρική, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πακιστάν, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τουρκία, Φιλιππίνες.

Κόσμος στο Διεθνές Χριστουγεννιάτικο Bazaar «Οι Φίλοι του Παιδιού»

Την εκδήλωση θα υποστηρίξει με την παρουσίαση της η αγαπημένη chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, που στέκεται στο πλευρό του Σωματείου, εδώ και χρόνια. Το Σαββατοκύριακο του bazaar, θα βρίσκεται στην ελληνική ταβέρνα, 12-2 το μεσημέρι, ετοιμάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο σοκολατένιο κορμό. Αυτή είναι η πιο χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε στην προσφορά περισσότερης αγάπης: τα χαμόγελα των παιδιών που θα στηρίξουμε είναι, άλλωστε, η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Στα 35 χρόνια λειτουργίας του, το Σωματείο έχει στηρίξει πάνω από 15.000 παιδιά και 6. 500 άπορες οικογένειες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ