Life in Athens

Summer Camp: Ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός για παιδιά στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Από τις 16 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου και από τις 29 Αυγούστου ως τις 9 Σεπτεμβρίου, το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας σε συνεργασία με το The Project Company διοργανώνουν ένα ξεχωριστό Summer Camp

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled-1.jpg

Summer Camp στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας: Ένα πλούσιο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα κρατήσει συντροφιά στα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το καλοκαίρι εκτός από τα μπάνια, τα παγωτά, τον ύπνο, τις βόλτες, τις διακοπές και το ξέγνοιαστο παιχνίδι, μπορεί να γίνει η αφορμή για πλούσιες καλοκαιρινές δραστηριότητες και παιχνίδια στην πόλη. Τα σχολεία κλείνουν και τo Summer Camp του Oλυμπιακού Μουσείου Αθήνας αποτελεί μια δημιουργική πρόταση γι αυτό το καλοκαίρι προσφέροντας διασκέδαση, εκπαίδευση και άθληση για όλους τους μικρούς φίλους και μια «ανάσα» για τους εργαζόμενους γονείς. Από τις 16 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου και από τις 29 Αυγούστου ως τις 9 Σεπτεμβρίου, παιδιά 6-12 ετών μπορούν να εξερευνήσουν, μάθουν, αθληθούν, παίξουν και δημιουργήσουν μέσα από διαδραστικές περιηγήσεις, αθλητικές δραστηριότητες, βιωματικά παιχνίδια και καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Θεατρικά παιχνίδια, πολεμικές τέχνες, αθλήματα όπως στίβος, beach volley, κολύμβηση, αναρρίχηση, τένις, παιχνίδια κινητικού συντονισμού, ισορροπίας, ρυθμού, αντίληψης και συνεργασίας, καλλιτεχνικά εργαστήρια, δημιουργία μοναδικών αναμνηστικών με ανακυκλώσιμα υλικά ή πηλό, εμπνευσμένα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, περιηγήσεις στις αίθουσες του Μουσείου είναι μόνο μερικές από τις δράσεις που περιλαμβάνονται στο πλούσιο ψυχαγωγικό, αλλά και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στα παιδιά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα του Summer Camp στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας σε συνεργασία με το The Project Company θα δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν τις Αξίες του Ολυμπισμού, να ανακαλύψουν τους σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα έως το σήμερα, θα τους συστήσει τα επιτεύγματα Ολυμπιονικών και σημαντικών αθλητών, ορισμένους από τους οποίους θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν και από κοντά και θα τα παρακινήσει να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό. Και η έκπληξη έρχεται…με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ολυμπιακή Ημέρα, στις 23 Ιουνίου, ο δύο φορές Ολυμπιονίκης, Νίκος Κακλαμανάκης θα επισκεφτεί το Μουσείο για να μοιραστεί με τα παιδιά την πολύτιμη εμπειρία του και να τους μεταδώσει την αξία του αθλητισμού.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής εδώ 
Ωράριο προγράμματος:
9:00-16:00 (περιλαμβάνονται ενδιάμεσα γεύματα)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983108472 και 6980316860
Ωράριο επικοινωνίας: 10:00-20:00
Το κόστος συμμετοχής του κάθε παιδιού ορίζεται από την διοργανώτρια εταιρεία.
Για την ασφάλεια των παιδιών τηρούνται όλες οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ