Life in Athens

Ο παραμυθένιος κόσμος του Πινόκιο ζωντανεύει αυτό το Πάσχα στο The Mall Athens!

«Ταξιδέψτε» σε έναν κόσμο παραμυθένιο μέσα από τα μοναδικά τρισδιάστατα, ρεαλιστικά εκθέματα.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο παραμυθένιος κόσμος του Πινόκιο The Mall Athens!

Ο Πινόκιο «ζωντανεύει» στο The Mall Athens σε μια θεματική έκθεση που απλώνεται σε όλα τα επίπεδα του εμπορικού κέντρου μέχρι τις 30 Απριλίου 2022.

Μέχρι και το Σάββατο 30 Απριλίου 2022, ο αυθεντικός Πινόκιο, το παραμύθι που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές έρχεται στο The Mall Athens, τον αγαπημένο προορισμό για όλη την οικογένεια!

Ο παραμυθένιος κόσμος του Πινόκιο The Mall Athens!

Από τον Πινόκιο και το ξυλουργείο του Τζεπέτο μέχρι το σπίτι της Γαλάζιας Νεράιδας, το θέατρο με τις μαριονέτες και την τρομερή φάλαινα, οι επισκέπτες του The Mall Athens θα «ταξιδέψουν» σε έναν κόσμο παραμυθένιο μέσα από τα μοναδικά τρισδιάστατα, ρεαλιστικά εκθέματα. Η θεματική έκθεση απλώνεται σε όλα τα επίπεδα του εμπορικού κέντρου, μέσα από τα οποία μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν με τον πιο fun τρόπο στο παραμύθι του Πινόκιο.

Ο παραμυθένιος κόσμος του Πινόκιο The Mall Athens!

Επιπλέον, πραγματοποιώντας τις αγορές σας από τα καταστήματα του The Mall Athens, θα μπορείτε να παραλάβετε από το Γραφείο Πληροφοριών στο 2ο επίπεδο, ένα μοναδικό QR Code για να στείλετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω βίντεο την πιο εντυπωσιακή ευχετήρια κάρτα.

Ο αυθεντικός Πινόκιο σας περιμένει να τον γνωρίσετε έως τις 30/4 στο The Mall Athens!

Ο παραμυθένιος κόσμος του Πινόκιο The Mall Athens!


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τo themallathens.gr

#TheMallAthens #Pinocchio #Easter #Shopping

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ