Life in Athens

City Vibes: Αγαπημένα μέρη στην Αθήνα για να γίνουν τα στέκια σου

Δείτε το νέο επεισόδιο του City Vibes - 4 spots για φαγητό και ποτό στην Αθήνα για μια διαφορετική εμπειρία

giorgos-pasparakis.jpeg
Γιώργος Πασπαράκης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
City Vibes by Athens Voice: Αγαπημένα μέρη για να γίνουν τα στέκια σου

City Vibes: Ο Γιώργος Πασπαράκης επισκέπτεται, δοκιμάζει και προτείνει 4 στέκια της Αθήνας για φαγητό και ποτό στη νέα video στήλη της ATHENS VOICE.

Ο Γιώργος Πασπαράκης με την κάμερα της ATHENS VOICE γύρισε την Αθήνα και μας ξεναγεί σε 4 εστιατόρια που σίγουρα θα γίνουν το καινούργιο στέκι σου. Μέχρι τώρα την Βαρβάκειο την γνωρίζαμε για την αγορά της. Το City Vibes όμως μας συστήνει ένα σουσάδικο, ανάμεσα στα χασάπικα. Το όνομα αυτού, Hasapika Central Market. Ένα ιντρικαδόρικο όνομα, ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αγορές, που συνδυάζουν την πώληση πρώτων υλών και εστιατορίων. Μια διαφορετική εμπειρία φαγητού που αξίζει να δοκιμάσετε.

Γιώργος Πασπαράκης

Αν τώρα είστε ethnic τύπος και θέλετε να πάτε μια βόλτα προς Μεξικό, ο Γιώργος μας προτείνει να πάμε Χαϊδάρι στο Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana. Ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Μια γειτονιά, πιστή αντιγραφή Μεξικάνικων σπιτιών μέσα στο δάσος. Μια εμπειρία που σίγουρα θα σας ταξιδέψει στην Λατινική Αμερική. Τα signature κοκτέιλ τους θα σας απογειώσουν, ενώ η ευφάνταστη κουζίνα θα σας εντυπωσιάσει. Αν τώρα θέλετε να ζήσετε και μια πιο δια δραστική εμπειρία το εστιατόριο διοργανώνει πρωτότυπες θεματικές βραδιές με εκπλήξεις και ηθοποιούς που θα σας συνεπάρουν. 

Γιώργος Πασπαράκης

Δεν θυμίζει κανένα άλλο μαγαζί. Δεν είναι άλλο ένα εστιατόριο, δεν είναι άλλο ένα  μπαρ, είναι το new age, all day, Κοbra. Aπό το πρωί θα βρείτε τo πιο ιδιαίτερο brunch της πόλης μέχρι το απόγευμα που εκεί η κουζίνα αλλάζει και η Kobra μας ξανά συστήνει γεύσεις και φαγητά. Ο Γιώργος δοκίμασε σχεδόν όλα τα πιάτα τους, ξετρελάθηκε με τις νέες γεύσεις και μας εκμυστηρεύτηκε μια προσωπική ιστορία από το μαγαζί με τα «ζωντανά gyoza». Στα Εξάρχεια λοιπόν σας περιμένει μια νέα εμπειρία φαγητού και ποτού σε ένα τρελό περιβάλλον.

Tip: Κάθε Σάββατο μετά τις 12 το βράδυ ανοίγουν ένα μυστικό δωμάτιο και μοιράζουν γλυκά!

Γιώργος Πασπαράκης

«Η ιδέα ήταν ένα στέκι που ο καθένας μπορεί να βρει την γωνιά του», μας λέει ο ένας εκ των ιδιοκτητών του Diego. To Θησείο επανέρχεται στο προσκήνιο της νυχτερινής Αθήνας με ένα μαγαζί που τα έχει όλα. Από το πρωί καθώς τρως το brunch σου θα ακούσεις τους υπαίθριους μουσικούς του δρόμου να συνοδεύουν τις γεύσεις σου, ενώ από το απόγευμα που αλλάζει το μενού όλα μπορούν να συμβούν. Διαλέγεις το μέρος που θέλεις να κάτσεις καθώς έχει πολλές γωνιές και αν τύχει να είσαι εκεί Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ είναι σίγουρο πως θα μείνεις και στο πάρτι που ξεκινάει μέσα. House ήχοι που θα σε ανεβάσουν και θα διασκεδάσεις μέχρι το πρωί. Αν πάλι δεν είσαι βραδινός τύπος το Diego διοργανώνει κάθε Κυριακή απόγευμα πάρτι με DJs.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ