Τα Χριστούγεννα έρχονται στα ΕΛΤΑ
Στείλτε τις ευχές σας με τα πιο όμορφα και γιορτινά γραμματόσημα!
ΕΛΤΑ: 30 χρόνια ζωής για τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ και τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη», ενώ κυκλοφορεί η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων
«Άγιε Βασίλη, σε ευχαριστώ πολύ για την περσινή στολή. Ήταν όλα τέλεια. Σε παρακαλώ πολύ, μπορείς να μου φέρεις ένα σκείτμπορντ (ροζ), επιγονατίδες και ένα κράνος; Καλά Χριστούγεννα!». Πρόκειται για ένα απόσπασμα από τα πρώτα γράμματα που έφτασαν στα γραφεία των ΕΛΤΑ. Ένα μικρό κορίτσι, στέλνει στον Άγιο Βασίλη όμορφες ευχές, την ευγνωμοσύνη του και εκφράζει τις επιθυμίες του για την χρονιά που έρχεται, μαζί με μια ζωγραφιά με αυτοκόλλητα που λαμπυρίζουν.
30 χρόνια ζωής συμπληρώνουν τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ και η δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη». Κάθε χρόνο, χιλιάδες γράμματα μικρών και μεγάλων στον αγαπημένο Άγιο των γιορτών, γεμίζουν τα γραμματοκιβώτια και όλο το δίκτυο των ταχυδρομείων βάζει τα δυνατά του για να στείλει μια απάντηση-έκπληξη και να ανταποδώσει την αγάπη. Μια γλυκιά συνωμοσία που σκορπά μαγεία στην καθημερινή δουλειά των υπαλλήλων και τους υπενθυμίζει την σύνδεση του Ταχυδρομείου με την κοινωνία. Στην διαδραστική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε https://hohoho.elta.gr/ θα βρείτε έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλετε το γράμμα σας και άλλες εκπλήξεις.
Η ιδέα γεννήθηκε το 1991, όταν οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ πήραν την πρωτοβουλία να μην αφήσουν αναπάντητα τα γράμματα που έφτασαν στα χέρια τους με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη. Έτσι ξεκίνησαν να απαντούν σε κάθε αποστολέα προσωπικά. Έκτοτε το εγχείρημα γιγαντώθηκε, οργανώθηκε συστηματικά και σήμερα, αποτελεί τη μεγαλύτερη δράση κοινωνικής ευθύνης των ΕΛΤΑ.
Παράλληλα, κυκλοφορεί και η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021». Οι φιγούρες των μικρών παιδιών που ψέλνουν τα κάλαντα στις γειτονιές θα σας ταξιδέψουν σε νοσταλγικές εποχές και αναλαμβάνουν να συνοδεύουν τα γράμματα με τις ευχές σας στα αγαπημένα πρόσωπα.
Η χριστουγεννιάτικη σειρά περιλαμβάνει Φακέλους Πρώτης Ημέρας Κυκλοφορίας, Αριθμημένα Λευκώματα και Φυλλαράκια και Τευχίδια Αυτοκόλλητων γραμματοσήμων. Την σχεδίαση των γραμματοσήμων και των προϊόντων ανέλαβε η Ανθούλα Λύγκα. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα στα Ταχυδρομικά Καταστήματα και στο e-shop των ΕΛΤΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιστορίες της αθηναϊκής ζωής ανθρώπων που κατέληξαν να αποκαλούν την πρωτεύουσα σπίτι τους
Ένας όμιλος που μεγάλωσε μαζί με την Αθήνα
Παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι
O Δήμαρχος Αθηναίων μιλά στην Athens Voice για το πώς η πόλη μεταμορφώνεται σε ένα «κέντημα γιορτής» τα φετινά Χριστούγεννα
Αθόρυβα πυροτεχνήματα και το μεγαλύτερο drone show της πόλης.
Εκατοντάδες φαναράκια από μικρούς και μεγάλους έδωσαν χρώμα τον ουρανό
Μουσική και Χριστούγεννα στην καρδιά της Αθήνας
Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων
To glo έκανε το κέντρο της πόλης να «ανθίσει»
Η αθηναϊκή φιλοξενία όπως πρέπει να είναι
Τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η δράση
500 θέσεις στο κέντρο και δύο ώρες δωρεάν μέχρι το τέλος του χρόνου
Standup, έντεχνα, pop και μουσικοθεατρικές παραστάσεις συνθέτουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα που διαμορφώνει τον ρυθμό του χώρου
Η φάρμα της ευγένιας και της αγάπης
Από τις σκάλες του διώροφου club μέχρι το bar που γεμίζει από νωρίς, η εμπειρία λειτουργεί σαν ένα ενιαίο σύστημα
Premium clubbing, pop ένταση και Φουρέιρα στο LOHAN X
Ο γνωστός ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής οραματίζεται να γίνονται μικρές συνεδρίες στα παγκάκια της Αθήνας
Ραντεβού απόψε στο κέντρο της πόλης, με μουσική και πολλές εκπλήξεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.