Life in Athens

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Γιορτάζει 25 χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής

Μια βραδιά για τον Ανδρέα

Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας του με μία εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής στις 9 Νοεμβρίου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι από τους μεγαλύτερους εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή του σε μία επετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής. Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 8, στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» θα λάβει χώρα μία ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο έργο του οργανισμού και τα 25 χρόνια προσφοράς του, που θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι μέσω YouTube

Στην εκδήλωση θα είναι προσκεκλημένη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία είναι και αρωγός στις προσπάθειες και ενέργειες του «Χαμόγελου» για την προστασία κάθε παιδιού και οικογένειας. Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος του Δ. Σ. του Οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, θα εξιστορήσει στον Ανδρέα το τι έχει πετύχει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για κάθε παιδί που έχει ανάγκη ή βρίσκεται σε κίνδυνο. Επίσης θα ακουστούν προσωπικές ιστορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν στη ψυχή του ΜΚΟ.

Με το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλους» θα τιμηθούν οι Κλέλια Χατζηιωάννου και Μαίρη Χρονοπούλου για τη διαχρονική προσφορά τους στον οργανισμό. Η κα Χατζηιωάννου είναι σταθερή υποστηρίκτρια του «Χαμόγελου» και διαθέτει απαράμιλλη ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά. Παράλληλα οι θρυλική και αγαπημένη ηθοποιός, κα Χρονοπούλου, θα βραβευτεί με τη σειρά της για τη πολυετή δική της προσφορά. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Μαριλένα Χιουσένι, ένα παιδί που μεγάλωσε σε ένα από τα Σπίτια του Οργανισμού θα μοιραστεί την εμπειρία της για την ποιότητα που προσφέρει το «Χαμόγελο» στην ανατροφή ενός παιδιού. Η δημοσιογράφος και σταθερή ακόλουθος του έργου του Οργανισμού, Ειρήνη Νικολοπούλου, θα αναλάβει τον συντονισμό του event και θα παρουσιάσει την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού

Το τραγούδι «Ένα χαμόγελο για τον Ανδρέα» θα ακουστεί ξανά σε κλίμα συγκίνησης από τον δημιουργό του και φίλο του Ανδρέα, Θάνου Καλλίρη μαζί με την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου. Τέλος θα παρουσιαστεί η πανελλαδική έρευνα που πραγματοποίησε για λογαριασμό του Οργανισμού η Focus Bari, καθώς και η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης. 

Για την είσοδο στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού κατά του Covid - 19 η πιστοποιητικό νόσησης από την 1η Ιουνίου 2021.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.  

#25XroniaXamogelo