Life in Athens

Vodafone CU: Οι Alcatrash έρχονται για μια ακόμα Drive-In Concert

Καλοκαίρι σημαίνει Συναυλίες και Μουσική

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Alcatrash στο City drive-in στο Kέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Alcatrash: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του City drive-in στο Kέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Η εποχή που οι συναυλίες επέστρεψαν είναι εδώ και τι άλλο από την ανάγκη να θυμηθούμε πώς είναι να ακούς μουσική, δυνατά, ζωντανά και το κυριότερο με ασφάλεια. Για ένα ακόμα καλοκαίρι το Vodafone CU συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις ξεχωριστές εμπειρίες που σχεδιάζει και προσφέρει στους συνδρομητές του. Για 2η συνεχόμενη χρονιά, βάζοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια του κοινού, ένα ακόμα CU Drive – In Concert φέρνει στην σκηνή τους αγαπημένους Alcatrash σε μία και μοναδική live εμφάνιση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του City drive-in στο Kέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Ο Πέτρος Πυλαρινός, ο Ανδρέας Βούλγαρης, ο Σταύρος Κωστής και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος με το νέο τους single «Είσαι ό,τι έχω» υπόσχονται ένα βράδυ γεμάτο τραγούδι, μουσική και πολλές εκπλήξεις να περιμένουν τους τυχερούς που θα προλάβουν τη πολυπόθητη θέση.

Έτσι oι CU συνδρομητές που θέλουν να δουν από κοντά την παρέα των τεσσάρων μουσικών να μοιράζονται την θετική τους ενέργεια με τον κόσμο, μπορούν να στείλουν μήνυμα DRIVE στο 54646 (χωρίς χρέωση) για να πάρουν κωδικό για δωρεάν είσοδο για τους ίδιους και άλλους τρεις φίλους τους στο αυτοκίνητο.

300x250.jpg
Οι Alcatrash στο City drive-in στο Kέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

Το live ξεκινάει στις 22:00, όμως το CU Drive-In Concert προτείνει στον κόσμο να φτάσει στο σημείο από νωρίς, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι τυχεροί προλάβουν τη θέση τουςμέχρι την έναρξη της συναυλίας, θα έχουν την ευκαιρία να χαζέψουν το ηλιοβασίλεμα ή να τσιμπήσουν το κάτι τις, αφού στο χώρο της συναυλίας λειτουργεί και food truck για όλες τις απαραίτητες προμήθειες μιας συναυλίας. Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του το CU!


Info
Παρασκευή 25 Ιουνίου
City drive-in, Κέντρο πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254.
Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία θα βρείτε εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ