Life in Athens

Quiz: Περιστέρι, Καΐκι ή Κατσίκι;

Κάνε το κουίζ, ανέβασε τις φωτογραφίες σου στο Instagram, μάθε σε ποια φυλή Τρου Λοκαλίνστα ανήκεις & κέρδισε τις μπίρες του καλοκαιριού!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι νέες συλλεκτικές συσκευασίες της μπίρας FIX με κεντρικό μήνυμα το «ΤΡΟΥ ΛΟΚΑΛ»

Fix Hellas: Το κουίζ «Τρου Λόκαλ», οι φυλές Περιστέρι, Καΐκι και Κατσίκι και ο διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram για τις μπίρες του καλοκαιριού.

Η ΑTHENS VOICE και η FIX Hellas, καθώς το ελληνικό καλοκαίρι είναι προ των… μπιρών, σε κατευθύνουν και σε βοηθούν να βρεις και να βγάλεις τον Τρου Λοκαλίνστα που κρύβεται μέσα σου. Περιστέρι, Κατσίκι ή Καΐκι; Κάνε το κουίζ, μάθε σε ποια φυλή Τρου Λοκαλίνστα ανήκεις, διάβασε τα τοπογραφήματα- ψυχογραφήματα, και κέρδισε τις μπίρες του φετινού καλοκαιριού.

Η FIX Hellas εστιάζει στους «Λόκαλ» κάθε τόπου και τους αφιερώνει την ολοκαίνουργια σειρά των συλλεκτικών συσκευασιών της. Όχι απλά Λόκαλ, αλλά Τρου Λόκαλ. Στην πόλη, στο βουνό, στη θάλασσα, παντού όπου φυσούν οι Ζέφυροι ή οι ανεμιστήρες και οι δροσιές του φετινού καλοκαιριού, οι Τρου Λοκαλίνστα με την κάμερα στο χέρι και μια FIX Hellas στο φόντο ανεβάζουμε εικόνες γνώριμες και διαχρονικές.

 

 

Διάβασε περισσότερα για τη φυλή Περιστέρι εδώ, για τη φυλή Καΐκι εδώ και για τη φυλή Κατσίκι εδώ.

Αγαπημένε μου Τρου Λοκαλίνστα, η διαδικασία είναι απλή... Ακολούθησε την Athens Voice στο Instagram, κλίκαρε το σωστό φρέιμ στην κάμερα (την πόλη αν είσαι περιστέρι, τη θάλασσα αν είσαι καΐκι ή το βουνό αν είσαι κατσίκι), ανέβασέ το στο Instagram με τα hashtags #FIXHellas #ΤΡΟΥΛΟΚΑΛ #ATHENSVOICE και έλα στην πιο μεγάλη παρέα-χάσταγκ του αξέχαστου φετινού καλοκαιριού. Εσύ και η παρέα σου θα κερδίσετε τις μπίρες του φετινού καλοκαιριού κερασμένες από την ATHENS VOICE και τη FIX Hellas!


Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής παρακάτω.

[[{"fid":"879867","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ