Life in Athens

Savechristmas.gr: Το fun video της ενέργειας με τον Γιάννη Νιάρρο

Η πλατφόρμα με χριστουγεννιάτικα video αγαπημένων καλλιτεχνών αλλά και μεγάλων και μικρών παιδιών, συνταγές πασίγνωστων σεφ και ιστορίες μεγάλων Ελλήνων συγγραφέων μόλις άνοιξε.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δείτε το promo video του φιλανθρωπικού project «Save Christmas» με τον Γιάννη Νιάρρο
Ο Γιάννης Νιάρρος στο promo video του φιλανθρωπικού project «Save Christmas»

Παρακολουθήστε πρώτοι στην ATHENS VOICE το promo video της φιλανθρωπικής ενέργειας «Save Christmas» με τον ηθοποιό Γιάννη Νιάρρο.

Σε ένα πολύχρωμα από λαμπιόνια και χαρωπούς Άγιους Βασίληδες σκηνικό, ο Γιάννης Νιάρρος εμφανίζεται μόνος με ένα τρίγωνο έτοιμος να πει τα κάλαντα στον εαυτό του. Η φιλανθρωπική ενέργεια Save Christmas έχει βαλθεί φέτος να αλλάξει όλες τις προβλέψεις ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα χαθούν στο φόβο και τη μιζέρια και να μπει στα σπίτια μας με πολλά τρίγωνα. Πολλές φωνές. Πολλά γέλια. Πολλή χαρά.

save christmas
© Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Στην πλατφόρμα savechristmas.gr ο κόσμος θα μπορεί από σήμερα να παρακολουθεί χριστουγεννιάτικα βίντεο αγαπημένων καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Αργύρης Ξάφης, να ακούσει τα κάλαντα από πιτσιρίκια και γονείς, να διαβάσει πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες ιστορίες από αγαπημένους συγγραφείς όπως ο Στέφανος Ξενάκης,  ο Γιάννης Καλαβριανός, ο Δημήτρης Σίμος και να μαγειρέψει παρέα με τους λατρεμένους του σεφ αφού ο Βασίλης Καλλίδης, ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Γκίκας Ξενάκης και αρκετοί ακόμα μοιράζονται στο Save Christmas μια δική τους χριστουγεννιάτικη συνταγή. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά οι επισκέπτες της πλατφόρμας θα μπορούν εφόσον το επιθυμούν να κάνουν τη δωρεά τους στο Σύλλογο για παιδιά με καρδιοπάθεια «Η Καρδιά του Παιδιού».

Δείτε το promo video της ενέργειας Save Christmas με τον Γιάννη Νιάρρο

Ο Γιάννης Νιάρρος στο promo video του Save Christmas

Η χιουμοριστική πλευρά των φετινών Χριστουγέννων βρίσκεται στα social media της ενέργειας εκεί όπου αγαπημένοι σκιτσογράφοι όπως ο @sarantapozarousa και μεγάλοι λογαριασμοί του Twitter και του Instagram όπως τα Ancient Memes αναλαμβάνουν να κάνουν τους δικούς τους ιδιαίτερους σχολιασμούς πάνω στη χριστουγεννιάτικη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μαζί αυτήν τη χρονιά.

save christmas
© Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Ταυτότητα Ενέργειας
Εμπνευστής - Διοργανωτής: Έρρικα Ρούσσου (errika.roussou@gmail.com)
Development - Design: Νίκος Πετρίδης (www.linkedin.com/in/nikos-petridis), Ραφαήλ Διφτόπουλος (www.linkedin.com/in/raphaeldif), Κωνσταντίνα Κολιοπούλου (www.linkedin.com/in/konstantina-koliopoulou),  Φώτης Πεχλιβανίδης (art@athensvoice.gr)
Συνδιοργανωτής: Τάσος Τσέκουρας (stsekouras@hotmail.com)
Δημοσιογραφική Έρευνα: Αντώνης Κωνσταντάρας, Κέλλυ Κρητικού
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρία Τσολάκη (mtsolaki@gmail.com)
Λογότυπο: Αλέξανδρος Αποστολάκης (alexadrosapostolakis@gmail.com)
Σκίτσα: Sarantapozarousa
Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Βίντεο
Σκηνοθεσία-μοντάζ: Δήμητρα Μπαμπαδήμα
Ενορχήστρωση -τραγούδι- εμφάνιση: Γιάννης Νιάρρος
Styling: Χάρης Σταματόπουλος
Studio: Orfeas Music Studios
Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Μαστρογιαννίδη για τη συνεργασία

Με την υποστήριξη της ATHENS VOICE

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ