Life in Athens

Στη φιλόξενη και ασφαλή γειτονιά του AVENUE

Μια ασφαλής εμπειρία shopping για όλη την οικογένεια

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 742
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το εμπορικό κέντρο Avenue
Το εμπορικό κέντρο Avenue

Ξανά μαζί: Το εμπορικό κέντρο Avenue άνοιξε ξανά με όλα τα νέα μέτρα προστασίας.

Τα ψώνια δεν είναι μόνο ανάγκη – χρειάζομαι κάτι, πρέπει να το αγοράσω. Είναι και βόλτα. Διασκέδαση. Που την περίοδο που διανύουμε θα πρέπει να γίνεται με ασφάλεια. Αυτό ακριβώς προσφέρει το εμπορικό κέντρο AVENUE, με τα 60 καταστήματα: Μια ασφαλή εμπειρία shopping για όλη την οικογένεια, μια γειτονιά όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαμβάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους με σιγουριά και άψογη εξυπηρέτηση, όπως μας λέει η Λίλα Καλαΐτζή, Marketing & Communication Director, του AVENUE. 

Λίλα Καλαιτζή

Στη διάρκεια των μέτρων απαγόρευσης, κρατήσατε με κάποιον τρόπο επαφή με τους επισκέπτες σας;
Το AVENUE είχε ευθύς εξαρχής δύο σαφή πλεονεκτήματα στην επικοινωνία με το κοινό του. Πρώτον δώσαμε έμφαση στα social media με περιεχόμενο που προσαρμόσθηκε στις ανάγκες και στην πραγματικότητα του lockdown. Στη δεύτερη δεκαετία της συνεχούς λειτουργίας μας, με περισσότερα από 60 καταστήματα-σημεία επαφής με τις ανάγκες και τις συνήθειες των επισκεπτών μας, αξιοποιήσαμε τη γνώση και την εξειδίκευση σε παραγωγή περιεχομένου που θα βοηθούσε πρακτικά και θα απασχολούσε ευχάριστα το κοινό μας, όσο αυτό έμεινε σπίτι. Αντί να μιλάμε για εμάς, προσπαθήσαμε να μιλήσουμε σε κάθε έναν προσωπικά, δίνοντας ιδέες και προτάσεις για τις δραστηριότητες εντός του σπιτιού, μικρών και μεγάλων. Κρίνοντας από τα αποτελέσματα, αυτή είναι μια προσέγγιση που αφενός εκτιμήθηκε, αφετέρου ανέδειξε περαιτέρω αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου για το AVENUE. Ότι δηλαδή δεν είναι ένα ακόμα εμπορικό κέντρο, αλλά μια μοντέρνα, ασφαλής και εξυπηρετική «γειτονιά». Ένας χώρος που ο ένας νοιάζεται για τον άλλον, ουσιαστικά.

Το δεύτερο πλεονέκτημα ήταν ότι δύο σημαντικοί χώροι μας λειτουργούσαν κανονικά. Το υπερμάρκετ Σκλαβενίτης και το Φαρμακείο παρέμειναν όλο αυτό το διάστημα σε πλήρη λειτουργία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Συνεπώς, υπήρξε μια σταθερή ροή κοινού προς εμάς, ενώ, παράλληλα, εμείς παραμείναμε διαρκώς επί ποδός, προσαρμόζοντας τις λειτουργίες και τους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης του κόσμου, στις οδηγίες των αρμόδιων και στη γνώση που σταδιακά η επιστημονική κοινότητα αποκτούσε για τον ιό αυτό. 

Το εμπορικό κέντρο Avenue
Το εμπορικό κέντρο Avenue

Οι νέες συνθήκες, που έχει φέρει η υγειονομική κρίση, έχουν επηρεάσει τον τρόπο εξυπηρέτησης πελατών;
Οι νέες συνθήκες έχουν επηρεάσει τα πάντα. Όλα εκτός από την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία και την ξεχωριστή μέριμνα που δείχνουμε στις οικογένειες και στις ευπαθείς ομάδες. Στόχος του AVENUE είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Το μήνυμά μας «η πιο ωραία ώρα της ημέρας» είναι ειλικρινές. Δεν στοχεύουμε στο συνωστισμό και στη μακρά παραμονή, αλλά στην ποιότητα και στην αμεσότητα. Στο πλαίσιο αυτό, προφανώς εφαρμόζουμε τις οδηγίες των επίσημων φορέων, όπως, άλλωστε, θέλω να πιστεύω και όλα τα εμπορικά.

Υπάρχουν μέτρα που έχετε πάρει ώστε να διασφαλίσετε την ασφάλεια όσων επισκέπτονται το κατάστημα;
Μέσα στο εμπορικό υπάρχουν πλέον παντού πινακίδες με οδηγίες για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Υπάρχει έλεγχος στον αριθμό των ατόμων που εισέρχονται και εξέρχονται με την παροχή απολυμασμένων καρτών, ενώ η χρήση σε τουαλέτες και ασανσέρ γίνεται, επίσης, από περιορισμένο αριθμό ατόμων. Σε όλο το εμπορικό υπάρχουν αντισηπτικά υγρά, καθώς και αυτοκόλλητα που υποδεικνύουν τις προβλεπόμενες αποστάσεις έξω από τα μαγαζιά, ενώ ακούγονται διαρκώς ηχητικά μηνύματα που ενημερώνουν τον κόσμο μας για τα μέτρα που έχουμε λάβει αλλά και το τι πρέπει οι ίδιοι να προσέχουν. Επιπλέον το AVENUE είναι ένα εμπορικό κέντρο που «αναπνέει» έχοντας μια πιο ανάλαφρη δομή, με οροφή που επιτρέπει στον φρέσκο αέρα να μπαίνει στο χώρο αλλά και πολλές εισόδους - εξόδους. 

Θα ανοίξουν κανονικά όλα τα εμπορικά καταστήματα του AVENUE;
Όλα τα εμπορικά καταστήματα λειτουργούν ήδη. Από τη Δευτέρα 25/5 λειτουργούν κανονικά και τα καταστήματα εστίασης. Μόνο το Volta Fun Town, ο μεγαλύτερος υπαίθριος παιδότοπος σε εμπορικό κέντρο, παραμένει κλειστό, καθώς πρόκειται για μια διαφορετικού τύπου επιχείρηση, για την οποία αναμένουμε κι εμείς περαιτέρω ενημέρωση.

Το εμπορικό κέντρο Avenue
Το εμπορικό κέντρο Avenue

Με ποιον τρόπο θα λειτουργήσουν τα καταστήματα εστίασης;
Ακολουθούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής που δόθηκαν από τις αρμόδιες αρχές για την απολύμανση των χώρων, τις αποστάσεις των τραπεζιών και την υποχρεωτική χρήση μάσκας από το προσωπικό. 

Μπορεί, λοιπόν, κάποιος να νιώθει ασφαλής όταν επισκεφτεί το AVENUE ακόμα και με την οικογένειά του;
Η οικογένεια βρισκόταν ανέκαθεν στην καρδιά του AVENUE. Όλη η αρχιτεκτονική και η ρύθμιση των χώρων, οι κυλιόμενοι διάδρομοι, η γωνιά θηλασμού, οι παιδότοποι είχαν πάντα στόχο την εξυπηρέτηση της οικογένειας με παιδιά, της μαμάς με καροτσάκι, της εγκύου. Τώρα περισσότερο από ποτέ το AVENUE προσφέρει μια ασφαλή εμπειρία shopping για όλη την οικογένεια. Μια γειτονιά όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαμβάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους με σιγουριά και άψογη εξυπηρέτηση. 

Κηφισίας 41-47, Μαρούσι, 2106100901, www.avenuemall.gr, Fb: Avenue Mall Athens

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ