Life in Athens

ΚΠΙΣΝ: Ακυρώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του τριημέρου

Οι άλλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα αρχείου από την περυσινή εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ την Καθαρά Δευτέρα
Κούλουμα στο ΚΠΙΣΝ © Nikos Karanikolas

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μετά τη σχετική Υπουργική Απόφαση και την ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, οι εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που είχαν προγραμματιστεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (01/03) και την Καθαρά Δευτέρα (02/03) ακυρώνονται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά. Στην περίπτωση τροποποίησης του προγράμματος σε συνέχεια νέων μέτρων, το ΚΠΙΣΝ προτείνει στους ενδιαφερόμενους για συγκεκριμένες εκδηλώσεις να επισκέπτονται την ιστοσελίδα SNFCC.org και τις σελίδες μας στα social media @SNFCC.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Χαμίντ φέρνει την ιρανική παράδοση του χαλιού στη Νέα Ιωνία
Από το Ιράν στη Νέα Ιωνία – Ο Χαμίντ διηγείται τη ζωή του και μιλά για την τέχνη του χειροποίητου χαλιού

«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY