e3wfullo-kakanias_292.jpg
Life in Athens

Το Κολωνάκι είναι οι βιτρίνες του

10 στάσεις στη γειτονιά που λατρεύει το shopping
62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 699
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
  • ΤΕΥΧΟΣ 699
  • 62222-137653.jpg
    A.V. Team
  • 9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ψωνίζω άρα υπάρχω! Από την Πατριάρχου Ιωακείμ ως την Σκουφά οι εμπορικοί δρόμοι του Κολωνακίου σε αποζημιώνουν με την ποικιλία των καταστημάτων και την καλαισθησία των χώρων τους. Βόλτα στα νέα και κλασσικά μαγαζιά της γειτονιάς.

MASTIHASHOP
Η αγαπημένη μας μαστίχα σε έναν νέο, πλήρως ανανεωμένο χώρο

Τα mastihaShop τα ξέρουμε και τα αγαπάμε γιατί μας προσφέρουν όλο το χρόνο παραδοσιακά προϊόντα, καλλυντικά, ποτά και τρόφιμα με βάση την αρωματική μαστίχα. Τα mastihaShop, δημιούργημα των ανθρώπων της μαστίχας στη Χίο, ανέδειξαν τις ιαματικές και καλλωπιστικές της ιδιότητες και τη σύστησαν στο κοινό με νέα ταυτότητα και οικολογικές ανησυχίες. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις όμως είναι ότι το flagship κατάστημα στην Αθήνα ανακαινίστηκε πρόσφατα ώστε, ακολουθώντας τη βασική φιλοσοφία των mastihaShop, να μας προσφέρει μια βιωματική εμπειρία. 

Στον πλήρως ανανεωμένο χώρο του με το minimal design, μπορείς να βρεις beauty corners και μαρμάρινους νιπτήρες για να δοκιμάσεις τα καλλυντικά και τα σαπούνια, αλλά και ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων. Άλλωστε ανανεώνουν συχνά τη λίστα των προϊόντων τους κατά τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να μας προσφέρουν διαρκώς νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυτή την περίοδο μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε σαρακοστιανά, νηστίσιμα προϊόντα αλλά και πολλές ιδέες για δώρα διαλέγοντας τη συσκευασία και αυτά που θέλεις να περιέχει.

● Πανεπιστημίου 6 & Κριεζώτου, Κολωνάκι, 210 3632750, www.mastihashop.com


 

GEORGIOS DOUDESSIS HAIR
Η απόλυτη περιποίηση για τη σταρ που κρύβεις μέσα σου

Το πρώτο εναλλακτικό κοµµωτήριο της πόλης άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Από τότε ο Γιώργος ∆ουδέσης έχει κουρέψει και χτενίσει όλη την ελληνική σόουµπιζ, έχει εργαστεί για το θέατρο, την τηλεόραση, τον κινηµατογράφο και όλα τα περιοδικά µόδας. Η underground αισθητική του χώρου, η ανεβαστική µουσική και οι καινούργιες υπέροχες τεχνοτροπίες για τα µαλλιά σου εγγυώνται ότι σε αυτό το κοµµωτήριο θα φτιάξεις και µαλλί και διάθεση! Το νέο σου καλοκαιρινό look επιβάλλει να δοκιµάσεις τις θεραπείες malibu, που προσγειώθηκαν εδώ κατευθείαν από την Καλιφόρνια. Είναι 100% vegan και υπόσχονται να κάνουν τα µαλλιά σου αγνώριστα. Αφαιρούν άλατα, ρύπους και κατάλοιπα του σκληρού νερού, ενώ προλαµβάνουν το ξεθώριασµα και τον αποχρωµατισµό.

Αν πάλι θέλεις ολική µεταµόρφωση πρέπει να δοκιµάσεις οπωσδήποτε τη θεραπεία λείανσης µε κερατίνη, που ο Γιώργος περηφανεύεται ότι είναι πραγµατικά καταπληκτική. 100% antifriz και λείανσης, η κερατίνη που διαστέλλεται και εγκλωβίζεται µέσα στα λέπια της τρίχας σε απαλλάσσει από το φριζάρισµα για 6 ολόκληρους µήνες µε σωστή φροντίδα από τα χέρια σας.

Εδώ θα βρεις επίσης προϊόντα Kérastase, Redken, Sebastian και Kevin Murphy, ενώ µπορείς να κάνεις µανικιούρ-πεντικιούρ µε χρώµατα essie και φρύδια. Κάθε Πέµπτη ο Γιώργος βρίσκεται στο Golden Hall.

Βουκουρεστίου 39 & Τσακάλωφ, 2103629960, Λεωφ. Κηφισίας 37A, Golden Hall, Μαρούσι, 2106855650, 2106837753, www.doudesis.com, fb: Georgios Doudessis Hair


 

GRAFFITO
Το πιο μεγάλο και ενημερωμένο concept store στο κέντρο της πόλης

 

Κάθε φορά που ονειρεύομαι το ιδανικό μου σπίτι κατεβαίνω στο Graffito, το concept store της Σόλωνος. Όχι μόνο γιατί είναι το πιο μεγάλο και ενημερωμένο σε θέματα design και διακόσμησης εσωτερικού χώρου στο κέντρο της πόλης, αλλά και γιατί οι τεράστιοι χώροι του σου δίνουν τη δυνατότητα να βολτάρεις με την ησυχία σου και να σκεφτείς μέσα σε ένα απόλυτα ήρεμο περιβάλλον τι πραγματικά ταιριάζει στον χώρο σου και στις ανάγκες που έχεις.

Αυτή την εποχή έχει ανανεωθεί με νέα προϊόντα κι έτσι στο τμήμα με έπιπλα εξωτερικού χώρου μπορείς να βρεις κάτι τραπεζάκια και καρέκλες μούρλια, αλλά και νέα είδη κουζίνας σε ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά χρώματα και σχέδια. Επίσης τώρα το Πάσχα έχουν αφιχθεί υπέροχες πασχαλινές αρωματικές λαμπάδες από 7 ευρώ, ό,τι πρέπει για τα βαφτιστήρια σας αλλά και για εσάς.

Εκτός από τα είδη σπιτιού αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα ρούχα και αξεσουάρ των γαλλικών εταιρειών «Grace and Mila», «Orfeo» και «La petite etoile», διακρίνονται και οι τρεις για τα αέρινα ρούχα και αξεσουάρ με την υψηλή ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.

Graffito, Σόλωνος 34, Κολωνάκι, 2103608936, www.graffito.gr


 

hair way
Τα πάντα για την ομορφιά και την υγεία των μαλλιών σου

Ήρθε η ώρα να αφεθείς στα έμπειρα χέρια των συνεργατών του hair way και να χαρίσεις στον εαυτό σου την απόλυτη ανανέωση. Άσε τους ειδικούς να βρουν αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπο, την ποιότητα της τρίχας και την προσωπικότητά σου και τους βραβευμένους color experts να περιποιηθούν το χρώμα των μαλλιών σου με πρωτοποριακές τεχνικές (Baby lights, Root Shadows, Βalayage, Butterflies techniques, Hair Contouring) και προσωποποιημένες χρωματικές αναμίξεις.

Εδώ θα βρεις επίσης θεραπείες λείανσης και λάμψης με κερατίνη για υγιή, δυνατή τρίχα, αλλά και τοποθέτηση extensions τελευταίας γενιάς για πλούσια και εντυπωσιακά μαλλιά. Μπορείς απλά να περάσεις για ένα χτένισμα στην τελευταία λέξη της μόδας ή ένα φρεσκάρισμα στο μακιγιάζ και το μανικιούρ, αφού το hair way διαθέτει πλήρη τμήματα nailcare και make-up corner. Απόλαυσε βερνίκια διαρκείας, ακρυλικό με 3D σχέδια, ρεφλεξολογία, μασάζ, υπηρεσίες αποτρίχωσης, σχηματισμό φρυδιών και τέλειο μακιγιάζ από τους έμπειρους make up artists. Επειδή όμως η περιποίηση δεν είναι μόνο γένους θηλυκού, υπάρχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και για τους άνδρες. Από κλασικό κούρεμα μέχρι μοντέρνο styling, θεραπείες ενδυνάμωσης, περιποίηση άκρων και barber corner για κομψά, σχηματισμένα γένια που αναδεικνύουν και δεν κρύβουν το πρόσωπό τους. 

Μη χάσετε το live radio του Athens Voice Radio 102.5, το Σάββατο 20 Απριλίου. Από τις 14.00 έως τις 16.00, το hair way υποδέχεται τις Ελένη Μπεζιριάνογλου και Ανδρονίκη Τσατσαρώνη για ένα δίωρο γεμάτο εκπλήξεις. Επισκεφθείτε το, κερδίστε επιτόπου δώρα Wella και μπείτε στην κλήρωση για ένα φουλ πακέτο υπηρεσιών, αξίας €150.

● Τσακάλωφ 8, Αθήνα, 2103638868, www.hairway.gr


 

MAH JONG
Ένα bespoke ταξίδι στο τέλειο ανδρικό κοστούμι

Στην οδό Κανάρη εδώ και πολλές δεκαετίες βρίσκουμε ένα από τα πιο κλασικά, κομψά καταστήματα της πόλης, το Mah Jong – ένα bespoke ταξίδι στο τέλειο αντρικό κοστούμι, με ατμόσφαιρα που θυμίζει το φλωρεντίνικο Tanino Crisci.

Κοστούμια KITON, χειροποίητα ναπολιτάνικα κοστούμια Mauro Blasi, υπέροχες ιταλικές τσάντες Tramontano, παπούτσια John Lobb επί παραγγελία από το Λονδίνο, συλλεκτικά και άλλα Moleskine, μέχρι και τα περίφημα, χειροποίητα σκάφη - σε μικροκατασκευή Kiade.

Mah Jong, Κανάρη 14, Κολωνάκι, 2103622860, www.mahjong-boutique.gr


 

i-D Concept Stores
Η εμπειρία του slow shopping σε όλο της το μεγαλείο

Αν το Μιλάνο έχει το 10 Corso Como και το Παρίσι την Colette, η Αθήνα έχει το i-D concept store, το δικό της σημείο όπου το προσωπικό στιλ συναντιέται με την σύγχρονη αισθητική και το high-end shopping. Δεν είναι απλά ένα κατάστημα γεμάτο με τις επιθυμίες σου. Είναι ένας διαδραστικός χώρος που απλώνεται σε 350 τ.μ. και 3 ορόφους και που τον περπατάς ανακαλύπτοντας το επόμενο δικό σου «αντικείμενο του πόθου» για να υποκύψεις. Όμορφα, καλόγουστα, εξαιρετικής ποιότητας κομμάτια σε μια μεγάλη γκάμα που ακολουθείται από ένα μεγάλο φάσμα τιμών. Αυτό που τα συνδέει είναι το διαχρονικό στιλ και η πρωτοτυπία στο design.

Κοσμήματα από τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές (εμφανής η προτίμηση και στα εγχώρια ταλέντα), ρολόγια και gadgets που δεν θα βρεις πουθενά αλλού (όπως τα υπέροχα Ralf Tech ρολόγια), τα πιο στιλάτα παπούτσια που ονειρεύτηκες, γυαλιά, ρούχα, αρώματα, τσάντες, βιβλία αλλά και μπάρες σοκολάτας από τους Mast Brothers με έδρα το Brooklyn. Πολύ συχνά θα συναντήσεις εκθέσεις από καλλιτέχνες που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στον κόσμο της τέχνης και του design. Νιώσε ελεύθερη να αλληλεπιδράσεις με όλα, να τα αγγίξεις, να τα φορέσεις, να μάθεις την ιστορία που κρύβουν από πίσω. Άλλωστε, εδώ, αυτή είναι η ουσία. Η εμπειρία του slow shopping σε όλο της το μεγαλείο. Let the shopping begin! 

Κανάρη 12& Σέκερη, 210 3221801, Fb: i-D Concept Stores


 

ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΗΡΙΟ
Εξειδικευμένο προσωπικό και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για πλήρη ανανέωση

Εδώ θα συναντήσεις μια παρέα από νέα κορίτσια καταρτισμένα στον χώρο της Αισθητικής και των Βιοϊατρικών Επιστημών, που θέλουν να κάνουν τον κόσμο ομορφότερο. Οι πελάτες τις φωνάζουν με το μικρό τους και νιώθουν άνετα γιατί ξέρουν ότι ασχολούνται εντατικά με κάθε πρόβλημα μέχρι να το λύσουν. Το Καλλωπιστήριο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για τη μέθοδο laser αποτρίχωσης Soprano Ice, η οποία είναι ανώδυνη, συμβατή με κάθε τύπο δέρματος και μπορεί να εφαρμοστεί με ασφάλεια ακόμα και σε μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες. 

Επιπλέον δρα στοχευμένα και σε ευαίσθητες περιοχές (πιγούνι, στήθος, γραμμή κοιλιάς) για μόνιμο αποτέλεσμα. Όμως και για τις λευκές ή ξανθές τρίχες που δεν φεύγουν με το laser, έχουν να σου προτείνουν τη μέθοδο ριζικής αποτρίχωσης με βελόνα Apilus Platinum που είναι ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική. Στο φιλόξενο χώρο τους μπορείς επίσης να κάνεις θεραπείες αισθητικής, όπως καθαρισμό, ενυδάτωση, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, μεσοθεραπεία microneedling, μασάζ, lash lift, μόνιμο μακιγιάζ. Σημασία έχει ότι πιστεύουν πολύ στη φυσική ομορφιά και γι’ αυτό προσπαθούν να την αναδείξουν φροντίζοντας το δέρμα ώστε να δείχνει υγιές και λαμπερό σε κάθε ηλικία.

Ηροδότου 10, Κολωνάκι, 211216 9814, fb: kallopistiriokolonaki, e-mail: kallopistirio@gmail.com


 

TARTARAS EYEWEAR & OPTOMETRY 
Γυαλιά για όλους αλλά και independent συλλογές

Πριν τέσσερα χρόνια το κατάστημα που «βλέπει» την ιστορία της πόλης από το 1974, σταθερά στην οδό Ακαδημίας, αποφάσισε να «μιλήσει» αλλιώς και μετακόμισε δίπλα στη Γαλλική Πρεσβεία, στο νούμερο 4. Εκεί σε ένα κτίριο του 1936, εξαιρετικής διαρρύθμισης που δεν θυμίζει σε τίποτα κλασικό κατάστημα οπτικών, οριστικοποίησε την ταυτότητά του με τον μόνο τρόπο που γνωρίζει. Την έφεση στην ποιότητα και στην ιστορία. Στo Tartaras Eyewear and Optometry θα βρείτε «γυαλιά για όλους», αλλά και independent συλλογές για κάθε απαιτητικό μάτι: Jacques Marie Mage, Anne et Valentin,Theo,Rigards, Matsuda & Leisure Society,Jean Philippe Jolly, Orgreen είναι μερικά μόνο από τα ξεχωριστά brand που θα βρείτε εδώ. 

Όπως βεβαίως ένα χαμόγελο σε κάθε σας αίτηση, την εύρεση λύσεων για οποιοδήποτε διαθλαστικό σας πρόβλημα και ένα από τα καλύτερα τμήματα συμπεριφοριστικής οπτομετρίας στην πόλη. Στο Tartaras Eyewear and Optometry ο πελάτης είναι πρώτα φίλος και ως τέτοιος θα βρει την ευκαιρία που ψάχνει. Να ανανεώσει το στιλ του. Με νέο πρόσωπο.

Ακαδημίας 4, Αθήνα 106 7, 2103604180, www.tartaras.gr, FB: Tartaras Eyewear and Optometry


 

ΛΙΝΑ ΓΑΒΡΑ
Ένα κατάστημα ρούχων σαν ατελιέ ζωγραφικής

Μπαίνοντας στο ατελιέ της Λίνας στο Κολωνάκι θα αισθανθείς περισσότερο ότι μπήκες μέσα σε ένα ατελιέ ζωγραφικής, παρά σε ένα κατάστημα ρούχων. Η μόνη διαφορά είναι ότι εδώ δεν θα δεις να κυριαρχούν τα πινέλα και οι μπογιές, αλλά τα υφάσματα. Υφάσματα σε κοσμήματα συνδυασμένα με ημιπολύτιμους λίθους, αξεσουάρ, τσάντες, διακοσμητικά, παπούτσια και κυρίως σε πανωφόρια διαφορετικών γραμμών και μηκών. Υφάσματα που πετυχαίνουν όχι μόνο να συνδυάσουν το σύγχρονο με το κλασικό και το παραδοσιακό, αλλά και να ενώσουν μεταξύ τους διαφορετικές περιοχές από την Ανατολή και την Αφρική έως την Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα. 

Η Λίνα, με τις δημιουργίες της, φέρνει σε επαφή μοτίβα, υφές και χρώματα φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους, αλλά που στην πραγματικότητα το ένα συμπληρώνει το άλλο, με τον πιο αρμονικό τρόπο στα μάτια της σχεδιάστριας, η οποία φροντίζει να προτείνει στον κάθε ένα που μπαίνει στο κατάστημά της ό,τι ταιριάζει καλύτερα στο σώμα, αλλά και την ιδιοσυγκρασία του.

● Ηροδότου 17, Κολωνάκι, 2155557343, fb: LinaGavraAtelier, Insta: linagavra


 

SOPHIA ENJOY THINKING LIVE
Ένα flagship store όπου η τέχνη φλερτάρει με το design

Περνάς μπροστά από τη βιτρίνα του στο Κολωνάκι και η ματιά σου πέφτει σε 2 ερωτήματα: Feeling low? Feeling stressed? αλλά και στην απάντησή τους: Try Greek Philosophy! Τα Sophia Enjoy Thinking κέρδισαν τα Μουσεία του πλανήτη, εξαπλώθηκαν στις 5 ηπείρους και τώρα προσγειώθηκαν σε ένα flagship store στην καρδιά της πόλης. Σε αυτόν τον χώρο η τέχνη φλερτάρει με το design και ο πλούτος της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας δένει αρμονικά με το digital πνεύμα του 21ου αιώνα. 

Οι συλλογές περιλαμβάνουν μοναδικά είδη διακόσμησης και design, αντικείμενα μόδας και lifestyle, γραφική ύλη καθώς επίσης και προϊόντα καθημερινής χρήσης τόσο για το σώμα αλλά και για την ψυχή. Επιπλέον, στο πατάρι του καταστήματος δημιουργήθηκε το Thinking Club, όπου ενθαρρύνονται όσοι αγαπούν τη σκέψη και υποστηρίζουν το design και τη δημιουργικότητα. Εδώ μπορείς να συμμετάσχεις σε events και συζητήσεις με καλλιτέχνες, designers, επιχειρηματίες, δημιουργούς και ανθρώπους που κάνουν την ιδέα τους πράξη.

● Πινδάρου 15, Κολωνάκι, 210 3606930, live@sophia.com.gr, Fb: sophia.enjoythinking.live, Insta: sophia.enjoythinking.live


 

IKIGAI
Ένας χώρος χαλάρωσης & ενεργειακών θεραπειών, στο κέντρο της Αθήνας

Το IKIGAI είναι ένας χώρος όπου το Σώμα, ο Νους και η Ψυχή μπορούν να ξεκουραστούν, να απομακρυνθούν από το στρες της καθημερινότητας, να αναζωογονηθούν και να αντλήσουν την Ενέργεια που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ζωής. Η Ευαγγελία Βασιλείου –ιδιοκτήτρια, δασκάλα Ρέικι και μέλος του International Association of Reiki Professionals– πραγματοποιεί συνεδρίες παραδοσιακού Ρέικι (με ιαπωνικές τεχνικές), μια ενεργειακή θεραπευτική που ενισχύει τη φυσική ικανότητα αυτοθεραπείας του σώματος, εναρμονίζει τα ενεργειακά κέντρα και ενδυναμώνει οποιαδήποτε θεραπεία κλασικής ή εναλλακτικής ιατρικής ακολουθεί κάποιος. Εδώ γίνονται επίσης συνεδρίες Χρωμοβελονισμού με προϊόντα AURA SOMA, σεμινάρια γνωριμίας με το Reiki, διαλογισμοί κ.ά., ενώ η Ευαγγελία πραγματοποιεί σεμινάρια και στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (IKIGAI Τέχνη Ζωής, Η Τέχνη του Δημιουργικού Οραματισμού). 

Στα hot σεμινάρια που έρχονται είναι: «Διαλογισμός και Υποκριτική Τέχνη», «Κατασκευή Ενεργειακών Κοσμημάτων» και «Όρια και Εσωτερική Δύναμη με τους Κρυστάλλους» που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο ΡΟΕΣ τον Μάιο και τον Ιούνιο. Επιπλέον, θα βρεις προϊόντα Ενεργειακής Αρωματοθεραπείας, ιδιαίτερα κοσμήματα με κρυστάλλους και επιλεγμένα είδη που φέρνει από το εξωτερικό και έχουν σχέση με το αντικείμενό της. Το ωράριο λειτουργίας είναι ευέλικτο, οι συνεδρίες γίνονται με ραντεβού ακόμα και εκτός συνηθισμένου ωραρίου.

Αλεξ. Σούτσου 8, Κολωνάκι, 2114006204, 6977062078, email: ikigai.athens@gmail.com, Fb: Ikigai.Athens


 

ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ
Στην τέχνη πάντα

Η ιστορία της Αίθουσας Τέχνης Περί Τεχνών Καρτέρης είναι μεγάλη. Το 1996 στην Πλατεία Βικτωρίας ξεκίνησε να προωθεί νέους και να παρουσιάζει καταξιωμένους καλλιτέχνες, προσπαθώντας να μεταβιβάσει στο κοινό την αγάπη για την τέχνη. Το 2011 μετακόμισε στο Κολωνάκι, σε έναν χώρο, όπου φιλοξενεί ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και φωτογραφίας καλλιτεχνών από Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ συνεργάζεται με επιμελητές από όλο τον κόσμο, μουσεία, γκαλερί και φορείς, που στηρίζουν την τέχνη, και έχει σταθερή ετήσια παρουσία στην Art Athina και σε άλλες art fairs. Από 7/5 έως 1/6/19 θα φιλοξενεί την ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ali Gormez(Επιμέλεια: Kjell-Erik Ruud, κριτικός τέχνης). Από  6/6 έως  6/7/19 θα ακολουθήσει η ομαδική έκθεση «Pop icons in media drenched age» των Ιφιγένειας Αβραμοπούλου, Γιώργου Γιώτσα, Ελένης Παρμακέλη (Επιμέλεια: Dr. Thalia Vrachopoulos, ιστορικός τέχνης). 

Ηροδότου 5, Κολωνάκι, 2108239465, www.peri-technon.com, peritechnon@yahoo.gr, 
FB: PeritechnonKarteris, Instagram: PeritechnonKarteri

ATHENIAN SCIENCE BOOKSTORE
Ένα επιστημονικό στέκι που αξίζει να ανακαλύψετε: Ιατρικά, Φαρμακευτικά και βιβλία Υγείας για όλους!

Το γνωστό βιβλιοπωλείο ATHENIAN SCIENCE BOOKSTORE  της Ελένης Περιβολαροπούλου, με εμπειρία στο χώρο του Ιατρικού βιβλίου από το 1973, μετακόμισε στο Κολωνάκι. Ο φιλόξενος καινούργιος χώρος του, στην οδό Καρνεάδου 20, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό βιβλιοπωλείο. Προσφέρεται, τόσο για αναζήτηση ιατρικών βιβλίων, e-books και βιβλίων υγείας, όσο και για τη διοργάνωση διάφορων EVENTS που αφορούν το χώρο των εκδόσεων, της ψυχολογίας αλλά και την επιστήμη γενικότερα.

Ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί για καινούργια βιβλία και φυσικά να παραγγείλει οποιοδήποτε διεθνές ή ελληνικό επιστημονικό σύγγραμμα. Πάντα ενημερωμένο για τις τελευταίες εκδόσεις, το επιστημονικό στέκι Athenian Science Bookstore στην καρδιά της Αθήνας, αποτελεί συχνή στάση και σημείο αναφοράς πιστών επισκεπτών που επιθυμούν να απολαύσουν καφέ, βιβλίο, χαλαρή συζήτηση και ενημέρωση. Ένας μικρός κόσμος στην καρδιά του κέντρου, από αυτούς που αξίζει σίγουρα να ανακαλύψετε!  

Καρνεάδου 20, Κολωνάκι, 2106755047, www.perivolaropoulou.gr
fb: Athenian Science Bookstore by Perivolaropoulou


 

Δειτε περισσοτερα