- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δείτε πώς γιόρτασε η Αθήνα την Παγκόσμια Ημέρα BMX (εικόνες, video)
Οι riders που ξεχώρισαν διασχίζοντας τους δρόμους της πόλης
Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ΒΜΧ έλαβαν χώρα ταυτόχρονα events στις περισσότερες πρωτεύουσες του πλανήτη. Φυσικά και η Αθήνα δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό.
Στις 22 Ιουλίου το TakenΒmx οργάνωσε το event oρίζοντας ως σημείο συνάντησης το Σύνταγμα. Από εκεί ξεκίνησε η ποδηλατοπομπή και μέσω του ποδηλατόδρομου των Πετραλώνων της Καλλιθέας και του Μοσχάτου κατέληξε στην ευρύτερη περιοχή του πάρκου του ΣΕΦ καθώς και της πλατείας νερού στο Φάληρο οπού έγινε και το main event.
Από το πλήθος των riders ξεχώρισαν οι Ορφέας Floggy, Γιώργος Αδαμίδης και ο Φίλλιπος Κοσμίδης που κατέκτησε και το κυρίως τρόπαιο των 200 ευρώ μετρητά. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στο event, τα παιδιά που ταξίδεψαν από άλλες πόλεις για να γιορτάσουν μαζί μας. Τέλος να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς και supporters του event Μοnster Energy Greece, το sneaker/lifestyle blog/shop Overhype.gr, to Darkside Tattoo Society, το barbershop Barber Rules στο Χαλάνδρι, και το Βronco Bar στην Κηφισιά για την πολύτιμη βοήθειά τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην Πλατεία Βικτωρίας, είναι από μόνο του μια μικρή επανάσταση
Διαγωνισμοί cosplay, manga, 65 workshops και 150+ δημιουργοί σε ένα διήμερο αφιερωμένο στην Ιαπωνία
Μετά από 37 χρόνια αναμονής, ξεκίνησαν οι εργασίες - Ανάπλαση 7,5 στρεμμάτων και σύνδεση με τον ΗΣΑΠ
Τι συμβαίνει σήμερα και τι πρέπει να αλλάξει
«Ανήκω στην έβδομη γενιά της οικογένειάς μου που ασχολείται με τα χαλιά. Σκέψου ότι το πατρικό όνομα της μητέρας μου σημαίνει «χαλιτζής».
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Στο ύψος της Βασιλίσσης Όλγας
Χαρταετοί, μουσική και πλήθος κόσμου στα Κούλουμα του Δήμου Αθηναίων
Από τον Φιλοπάππου μέχρι το Περιστέρι, η Αθήνα γιορτάζει τα Κούλουμα
Ραντεβού στο Σύνταγμα για το μεγάλο καρναβάλι και παραδοσιακά Κούλουμα στου Φιλοπάππου - Όλο το πρόγραμμα
Χάρης Δούκας: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς το πρόγραμμα φυτεύσεων για τη νέα χρονιά»
Το τελευταίο πάρτι της σεζόν θα γραφτεί με techno και breakbeats, ιδρώτα κι αγάπη
Ραντεβού στο Rock n Roll Athens
Ένα διήμερο γεμάτο χρώμα, μουσική και εορταστική διάθεση από τον Δήμο Αθηναίων
Είναι μόδα ή η ανάγκη των ανθρώπων να βρουν τις ισορροπίες τους ανάμεσα στην τεχνολογία και τη φύση;
Valentine's kisses, μουσική και δώρα από τη Maybelline New York
Τι ισχύει για τις κοπές δέντρων, τα επιστημονικά κριτήρια, τη διαδικασία έγκρισης και την υποχρεωτική αντικατάσταση πρασίνου.
Ready > Steady > Κυψέλη: Μια ομάδα φοιτητών αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Πατρών θέλει να μεταμορφώσει τη γειτονιά. Μάθαμε πώς.
Μια πρωτοβουλία για τα αδέσποτα που λαχταρούν μια ζεστή αγκαλιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.