Life in Athens

Πασχαλιάτικο Bazaar του Stray.gr για τα αδέσποτα ζώα

Βοήθησε κι εσύ τους τετράποδους φίλους μας και ενίσχυσε τη δράση του Σωματείου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347440-721330.jpg

To «Σωματείο Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr» έχει ενεργή παρουσία από το 2003 και μεταξύ των άλλων δράσεων που αφορούν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οι εθελοντές του συνεχίζουν ακατάπαυστα να προσφέρουν βοήθεια στα αδέσποτα ζώα. Γι' αυτό και φέτος διοργανώνουν Πασχαλιάτικο Bazaar τo Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου 2017 στο Thission Lofts.

Πασχαλιάτικο Bazaar του Stray.gr για τα αδέσποτα ζώα

Χειροποίητες λαμπάδες από τους εθελοντές του Stray.gr για το Πασχαλιάτικο Bazaar

Μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα του Bazaar θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε πασχαλινές λαμπάδες, για μικρούς και μεγάλους, σοκολατένια πασχαλινά αυγά, είδη για τα κατοικίδιά σας, βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα, ρούχα και αξεσουάρ, προϊόντα του Stray.Gr κ.ά. Εκεί μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τη δράση, τις ανάγκες του Σωματείου και τους τρόπους συνεισφοράς και βοήθειας στα αδέσποτα ζώα, να γνωρίσετε από κοντά πολλά από τα σκυλάκια και γατάκια που έχει περιθάλψει ο σύλλογος και να διασκεδάσετε.

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.

8 & 9 Απριλίου 2017, 10.00-20.00. Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ