Life in Athens

Ραντεβού στο Χαλάνδρι

Ο έκτος μεγαλύτερος σε πληθυσμό δήμος της Αθήνας έχει απ’ όλα.

4669-35224.jpg
Τάκης Σκριβάνος
ΤΕΥΧΟΣ 376
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19441-43027.jpg

Ο έκτος μεγαλύτερος σε πληθυσμό δήμος της Αθήνας έχει απ’ όλα: ζωή μέρα και νύχτα, εμπορικό κέντρο, μποτιλιάρισμα, πράσινο, δράση. Η A.V. σού δίνει μια ιδέα τού τι θα συναντήσεις.

Αγίας Παρασκευής, κίνηση, ξανθιά φινετσάτη κάπνιζε περιμένοντας το λεωφορείο. «Ξέρετε πώς πάω για πλατεία Δούρου;» «Όλο ευθεία». «Αν θέλετε μπορώ να σας αφήσω παρακάτω». Βλέμμα αποδοκιμασίας και απαξίωσης και τότε… «κάτσε, να έρθω εγώ». Ντεμοντέ ταγέρ, σκούρο γυαλί, γύρω στα 70. Και ευγενέστατη. «Σ’ ευχαριστώ, παιδί μου. Περίμενα 20 λεπτά όρθια».

Η κυρία Ελένη δηλώνει βέρα Χαλανδραία. Και κατεβαίνει στο κέντρο για τα ψώνια της. «Α, εδώ στο Χαλάνδρι έχουμε πολύ καλή αγορά. Ό,τι θέλεις μπορείς να βρεις. Δεν έπρεπε, όμως, να πάρεις αμάξι. Θα δυσκολευτείς να παρκάρεις». Η στάθμευση είναι ένα πρόβλημα, όμως το Χαλάνδρι παραμένει μια προνομιακή περιοχή. Είναι κοντά στο κέντρο, είναι ζωντανό πρωί και βράδυ, έχει κι εκείνη την περίφημη Ρεματιά, έναν από τους τελευταίους χώρους πρασίνου που έχουν απομείνει στην Αθήνα, εκεί όπου βρίσκεται και το Ευριπίδειο Θέατρο και κάθε καλοκαίρι φιλοξενείται το Φεστιβάλ Ρεματιάς (πριν από κάμποσες δεκαετίες οι γιατροί συνιστούσαν στους αρρώστους να πάρουν τον αέρα τους εδώ). Έτσι, καταφέρνει να «κρατάει» τους δημότες του, να προσελκύει επισκέπτες από άλλες περιοχές και τα τελευταία χρόνια να αποτελεί πόλο έλξης ως τόπος κατοικίας για περισσότερο ή λιγότερο ευκατάστατους, νέους κατά κύριο λόγο, ανθρώπους. «Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στη γειτονιά σε σχέση με παλιά, κυρία Ελένη;» «Η μέρα με τη νύχτα. Το Χαλάνδρι ήταν πάντα ωραίο. Και τότε και τώρα. Γι’ αυτό και ήρθαν πολλοί άνθρωποι να μείνουν εδώ. Κι εγώ δεν είμαι σαν μερικούς που κάνουν διαχωρισμό σε παλιούς και σε νέους, η ζωή συνεχίζεται, τα πράγματα εξελίσσονται. Να, εδώ με αφήνεις. Να ’σαι καλά».


Βόλτα στην πλατεία

Πλατεία Δούρου και πλατεία Αγίου Νικολάου. Το κέντρο του Χαλανδρίου. Παλαιά αλλά και νέα, μοντέρνα εμπορικά καταστήματα, τα εμβληματικά και παρόντα εδώ και μια 50ετία βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης» και «Μικρός Κοραής», ζαχαροπλαστεία, ένα σωρό cafés στους πεζόδρομους, συνεχής κίνηση. Αλλά και με τα προβλήματα, πάντως, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, στο πνεύμα της εποχής: οι παιδικοί σταθμοί φιλοξενούν λιγότερα παιδιά, ενώ τον Αύγουστο του 2011 είχε ήδη κλείσει το 18% των καταστημάτων. «Το πρόβλημα είναι εντονότερο όσο απομακρύνεται κανείς από το κέντρο» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Κώστας Αγγελής. «Η έλλειψη πάρκινγκ δυσκολεύει τα πράγματα στο εμπορικό κέντρο. Αποτρέπει πολλούς από το να κατέβουν με το αυτοκίνητό τους, γιατί ξέρουν ότι δεν θα βρουν να το αφήσουν πουθενά» λέει η Βικτώρια Καλονάρου, εκδότρια της τοπικής free press εφημερίδας meno@halandri. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος σκοπεύει από τον Μάρτιο να εφαρμόσει το σύστημα της ελεγχόμενης στάθμευσης στο ευρύτερο κέντρο. Προβλέπεται η στάθμευση να είναι δωρεάν για τους μόνιμους κατοίκους και 1 ευρώ την ώρα για τους επισκέπτες, ενώ υπό συζήτηση παραμένει εάν θα υπάρξει ειδική μέριμνα και για τους μόνιμα εργαζόμενους. «Παράλληλα, λειτουργούμε ήδη το Γραφείο Ευρέσεως Εργασίας για τους άνεργους συνδημότες μας (Γυφτοπούλου 2, 210 6801.634). Το 2011 πήραμε 135 βιογραφικά και βοηθήσαμε να βρουν δουλειά 33 άνθρωποι. Μέσα στον Μάρτιο θα ανοίξει και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που θα διαθέτει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που θα μας υποδείξουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου» συμπληρώνει ο κ. Αγγελής.


Στο Χαλάνδρι…

● Θα προμηθευτείς λάδι Τροιζήνας, μαρούλια Μαραθώνα, πορτοκάλια Ναυπλίου, ντοματάκια Ρεθύμνου και πολλά άλλα βιολογικά προϊόντα, στη Βιολογική Λαϊκή Αγορά. Τυμφρηστού & Ιωαννίνων, κάθε Τετάρτη 14.30 - 17.30.

● Θα παρακολουθήσεις συζητήσεις για ζητήματα φύλου και σεξουαλικότητας, κάθε Παρασκευή, στο Έκφυλο Καφενείο της Κατάληψης Κτήματος Πραπόπουλου. Προφήτη Ηλία 49, protovouliaxalandriou.blogspot.com.

● Θα διαβάσεις βιβλία, με τη Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλιοθήκης Αετοπουλείου (aetopouleio.blogspot.com). Επόμενη συνάντηση, με τη «Μυστική γραφή» του Sebastian Barry, εκδ. Καστανιώτη, 1 Φεβρ., 18.30, στο βιβλιοπωλείο «Μικρός Κοραής», Α. Παπανδρέου 6.

● Θα συμμετάσχεις στα συχνά bazaars του Συλλόγου Φίλων των Ζώων Χαλανδρίου (210 6814.276).

● Θα πιέσεις για την προστασία της Ρεματιάς, μαζί με τον Σύλλογο Προστασίας του Περιβάλλοντος Ρεματιάς Πεντέλης - Χαλανδρίου (rematiasos.blogspot.com).

● Θα παρακολουθήσεις δωρεάν μαθήματα υγιεινής διατροφής και μαγειρικής, κοπτικής ραπτικής, πλεκτικής, ξένων γλωσσών και φωτογραφίας από το Σώμα Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου (Α. Παπανδρέου 28, 210 6811.228). Αν θες, μπορείς να γίνεις κι εσύ εθελοντής. 


Νέα πιάτσα

Στάση στο Le Petit Fleur (Αγ. Νικολάου 2) για μια ζεστή σοκολάτα, που μαζί με τα βιολογικά τσάγια αποτελούν την «ειδικότητα» του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης του Νίκος Φωτάκης λέει ότι, παρά τα προβλήματα, το Χαλάνδρι παραμένει πάντα μια καλή περιοχή που, λόγω της εσωτερικής μετανάστευσης, έχει αποκτήσει έναν καλλιτεχνικό χαρακτήρα και πως «τον τελευταίο καιρό έχουν ανοίξει αρκετά νέα μπαράκια, στο στιλ αυτών του κέντρου της Αθήνας, που μαζί με τα παλαιότερα έχουν δημιουργήσει μια νέα πιάτσα». Το Le Petit Fleur, με τα εναλλασσόμενα τζαζ σχήματα κάθε Τετάρτη βράδυ, τα παραδοσιακά ροκάδικα Blue και Le Roi, τα Speakeasy,Κόκκινη Σβούρα, Μαϊμού, Shine και Σπόρος είναι κάποια από αυτά.


Εδώ θα δεις τους…

● Μάριο Αθανασίου

● Νότη Μαυρουδή

● Φάνη Μουρατίδη

● Βίκυ Παπαδοπούλου

● Άννα - Μαρία Παπαχαραλάμπους

● Μιλτιάδη Πασχαλίδη

● Νίκο Πορτοκάλογλου

● Γιάννη Σμαραγδή

● Μαρία Σολωμού

● Γιάννη Τσιμιτσέλη


n

Ο Φάνης Μουρατίδης για το Χαλάνδρι

Από πότε μένεις στο Χαλάνδρι; Από το 2008, όταν παντρεύτηκα.

Τι σου αρέσει περισσότερο στην περιοχή; Το κέντρο, η πλατεία του Αγίου Νικολάου και το πεζοδρομημένο κομμάτι της αγοράς, όπου μπορείς να κάνεις βόλτα με την οικογένειά σου.

Το στέκι σου; Η «Ταβέρνα του Μανώλη» (Σάμου 1, 210 6824.342). Παραδοσιακή και απλή. Την επισκεπτόμαστε οικογενειακώς.

Τι θα πρέπει να επισκεφθεί κάποιος που έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη; Οπωσδήποτε τη Ρεματιά και το θέατρό της, και να περπατήσει στο κέντρο.

Τι δεν σου αρέσει στο Χαλάνδρι; Το απίστευτο κυκλοφοριακό και το πρόβλημα στάθμευσης.

Ο Δήμος θα εφαρμόσει το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης… Ελπίζω να μη γίνει ό,τι και σε άλλες περιοχές με τα παρκόμετρα, που ήταν καθαρά εισπρακτικού χαρακτήρα και δεν έδωσαν καμία λύση. 

 

* Ο Φάνης Μουρατίδης είναι ηθοποιός και ζει στο Χαλάνδρι με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τα δύο τους παιδιά. Φέτος, εμφανίζεται στην παράσταση «Ο φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι» της Δήμητρας Παπαδοπούλου, στο θέατρο «Χώρα» (Αμοργού 20, Κυψέλη, 210 8673.945).


Πρωινή βόλτα στα μαγαζιά

n

«Δουκάτο του Χαλανδρίου». Έτσι αποκαλεί (χαϊδευτικά) την περιοχή ο Μιχάλης Λυμπεράτος, ιδιοκτήτης του Handromania (Α. Παπανδρέου 39, 210 6891.566, www.handromania.gr) λόγω του ότι η εμπορική αγορά του διαθέτει τα πάντα, δεν χρειάζεται κανείς να κατέβει μέχρι το κέντρο της Αθήνας για να κάνει τα ψώνια του. Ειδικά το Handromania είναι το μοναδικό στο είδος του κατάστημα στα ΒΠ και όχι μόνο. Εδώ, με 2, 5, το πολύ 10 ευρώ θα βρεις μέταλλο, γυαλί, ξύλο, ασήμι, ύφασμα, ημιπολύτιμους λίθους, δέρματα και κορδέλες και ο Μιχάλης και η Ιωάννα θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το κόσμημά σου, για σένα ή για δώρο, με τα δικά σου χέρια. Επίσης, θα αναλάβουν το service των παλιών σου κοσμημάτων, όσο εσύ θα απολαμβάνεις τον καφέ σου – όταν ανοίξει ο καιρός και στην αυλή. Με μια βόλτα στα πέριξ διαπιστώνει κανείς ότι οι περισσότεροι Χαλανδραίοι είναι ντυμένοι με γούστο. Πάμε μια βόλτα στις βιτρίνες.


n

Dash & Dot (Αγ. Γεωργίου 1, 210 6852.220). Σα να λέμε τα πάντα για το ανδρικό πουκάμισο. Μεσάτα, καρό, μονόχρωμα, double-face, δίχρωμα, συντηρητικά, επίσημα, μοντέρνα, με μεγέθη από ΧS έως και ΧΧΧΧL. Όλα σε πολύ προσιτές τιμές και όλα ελληνικά, ιδανικά κι αν ψάχνεις για ένα δώρο για το φίλο ή και τον πατέρα σου.


n

Muratti (Αγ. Γεωργίου 3, 210 6812.659). Άλλο ένα κατάστημα εξειδικευμένο στο ανδρικό ρούχο (3 δεκαετίες εμπειρίας είναι αυτές), με επιλογές από Ελλάδα, Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία, πάντα σύμφωνες με τις τάσεις της μόδας, σύγχρονες και κομψές. Οι συλλογές του Muratti, οι οποίες προσφέρονται σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, ανανεώνονται δύο φορές την εβδομάδα, που σημαίνει πως όλο και κάτι καινούργιο θα βρεις να σου αρέσει.


n

Alainn Fashion (Πλάτωνος 20, 210 6859.974). Ελληνική εταιρεία (έχει τη σημασία του στους καιρούς μας), με νεανικά γυναικεία ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας και χειμερινές εκπτώσεις έως και 50%. Δοκίμασε τα μακό, τα πλεκτά, τα σακάκια, τα τζιν, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ και ζήτησε από την πάντα πρόθυμη Μίνα να σε εξυπηρετήσει.


Ιδιότροπο (Αγίας Παρασκευής 10, 210 6826.662). Κατάστημα ρούχων που απευθύνεται στις «ιδιότροπες» αλλά μοναδικές γυναίκες, οι οποίες στο διώροφο χώρο του θα βρουν πολλά σχέδια για casual αλλά και για βραδινό ντύσιμο, σε εκπτώσεις έως και 70%. Με ιστορία από το 1984, η Ελένη Μενουδάκη μεταξύ άλλων θα σας προτείνει κάτι από Custo Barcelona, Melissa Shoes, NAIBA, Slaves, Pepper Valley κ.ά., ενώ θα βρείτε επίσης πολλά αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες.


Regalinas (Πλάτωνος 19, 210 6849.322). Νέο κατάστημα (1 χρόνος ζωής) με φανατικές θαυμάστριες, λόγω των χαμηλών τιμών και της άριστης ποιότητας (τώρα εκπτώσεις 30% - 50%). Οι συλλογές Regalinas, που σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα, έχουν το δικό τους χαρακτηριστικό ύφος, που θα σου προσδώσει θηλυκότητα. Θα βρεις πλεκτά, βαμβακερά, μάλλινα, πετσετέ, γιλέκα, φόρμες, φορέματα κ.ά. και πιθανότατα και κάποια επώνυμη να ψωνίζει δίπλα σου.


Για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες, η νούμερο ένα πρόταση ακούει στο όνομα Ανέμη (Αγίας Παρασκευής 29, 210 6857.390), με μοναδικές ποιοτικές και ασφαλείς προτάσεις σε παιχνίδια αλλά και σε έπιπλα για μικρά και μεγάλα παιδιά. Τα ξύλινα παιχνίδια κατασκευάζονται στη Γερμανία κι έχουν πιστοποιητικό PEFC, ενώ το προσωπικό του καταστήματος θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ονειρεμένα παιδικά δωμάτια, τα οποία προσαρμόζονται στην ηλικία του παιδιού σας και θα αντέξουν μέχρι την ενηλικίωσή του. Η αγορά του Χαλανδρίου βέβαια δεν εξαντλείται στα είδη ρουχισμού, καθώς διαθέτει πλήθος προτάσεων για όλες τις ανάγκες.


Μία από αυτές είναι το Μπαομπάπ (Αγ. Παρασκευής 30, 210 6854.325, www.baobap.gr), κατάστημα με τρόφιμα και αντικείμενα, που βασίζει τη φιλοσοφία του στο δίκαιο και αλληλέγγυο εμπόριο. Με τις αγορές σας από το Μπαομπάπ, που δανείστηκε το όνομά του από το δέντρο της ζωής, που συναντάται σε Αφρική και Αυστραλία, συμβάλλετε σε μια εμπορική διαδικασία βασισμένη στο διάλογο, τη διαφάνεια και τον σεβασμό.


Τέλος, λίγα μέτρα πιο κάτω, στην Αγ. Παρασκευής 87 βρίσκεται το Technocopy (210 6833.131, www.technocopy.gr), ένα κατάστημα που θα σας λύσει τα χέρια είτε χρειάζεστε ένα έντυπο, μια αφίσα, κάποια ενδοεταιρικά έγγραφα, ακόμα και σοβαρές είτε υπεύθυνες προτάσεις για τη διακόσμηση του καταστήματος ή της εταιρείας σας. Με ψηφιακές εκτυπώσεις για ολοκληρωμένες λύσεις, μελέτες, AutoCAD, έγχρωμες εκτυπώσεις, βιβλιοδεσίες, ξηρογραφικά σχέδια κ.λπ.


n

Bodyscape (Λεωφ. Πεντέλης 107, 210 6828.470,www.bodyscape.gr). Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο σε 4 επίπεδα, και εγκαταστάσεις πάνω από 2.500 τ.μ., με χώρους υψηλής ποιότητας και αισθητικής και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Με όργανα γυμναστικής τελευταίας τεχνολογίας Technogym, studio Pilates, θερμαινόμενη πισίνα, power plate, παρακολούθηση από πτυχιούχους γυμναστές και τη δυνατότητα να σχεδιάσετε μαζί με διατροφολόγο το προσωπικό σας διατροφικό πρόγραμμα.


Για καφέ - ποτό

n

El Ray Alobar, Θουκυδίδου 7, 210 6814.459

Σε έναν πεζόδρομο που ζωντανεύει όλο και περισσότερο, θα το βρεις ανοιχτά από το πρωί έως και αργά το βράδυ για all day διασκέδαση. Με βιβλιοθήκη για να διαβάσεις κάποιο βιβλίο ή περιοδικό πίνοντας τον καφέ σου, κοκτέιλ φτιαγμένα από τα χέρια έμπειρων barmen και μουσικές funk, soul, latin, cuba και indie από djs που εναλλάσσονται στα decks. Σε ωραίο περιβάλλον, θα σου δώσει ιδέες να διακοσμήσεις και το δικό σου χώρο.


n

Κόκκινη Σβούρα, Αγ. Γεωργίου 17, 211 0125.454

Νέο στέκι στην περιοχή που έγινε αμέσως αγαπητό, λόγω της καλής διάθεσης των ιδιοκτητών του Δέσποινας, Κωστή και Διονύση, οι οποίοι φροντίζουν με συχνές αλλαγές να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Τα tapas και τα γλυκά είναι όλα χειροποίητα, βραδινά events γίνονται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, με μουσικά σχήματα που παίζουν από rock και έντεχνο έως blues και jazz.


n

Μαϊμού, Θουκιδίδου 7Α & Σωκράτους

Νέα άφιξη στη γειτονιά, από τον Δεκέμβριο, ανοιχτό από το πρωί για καφέ, σοκολάτα ή τσάι (και για τάβλι αν είσαι μερακλής), με ζεστή ατμόσφαιρα και όμορφη διακόσμηση. Τα απλά ποτά ξεκινούν από 6 ευρώ και τα κοκτέιλ από 7 ευρώ, για να συνοδεύσεις χωρίς «ενοχές» τις νύχτες σου. Μαύρες μουσικές (funk, soul) που επιλέγουν διαφορετικοί djs κάθε βράδυ.


n

Speakeasy, Πάροδος Αγ. Παρασκευής 31, 210 6890.645 Κομψό μπαρ με vintage ατμόσφαιρα, εμπνευσμένο από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, που σημαίνει: θα ακούσεις μουσικές από τις δεκαετίες του ’20 και του ’30 και θα δοκιμάσεις από τις σπάνιες ετικέτες ποτών και τα πολύ καλά κοκτέιλ που διαθέτει η καλά ενημερωμένη κάβα του. Ένα μπαρ ρετρό αισθητικής, που αγνοεί τα trends και επιμένει στο νουάρ ύφος του, άποψη που του δίνει μια διαφορετική αύρα και το διαφοροποιεί από ό,τι ήξερες μέχρι τώρα.


n

Octoberfest, Αγ. Ιωάννου 82, Αγία Παρασκευή, 210 6082.999 Πες το και «ναό της μπίρας». Θα βρεις μπίρες απ’ όλο τον κόσµο, ξανθές, µαύρες, κόκκινες, ξηρές, µοναστηριακές, δυνατές, χωρίς αλκοόλ, θα τις πιεις ακόμα και µε το µέτρο. Και θα τις συνδυάσεις με κρύα ορεκτικά, βαυαρικές σπεσιαλιτέ pretzel, χοιρινό κότσι, λουκάνικα. Happy hour 19.00 - 20.00 και παραγγελίες πακέτο.


Για φαγητό

n

Simply Burgers, Λ. Κηφισίας 228 (Αβάνα), 210 6800.633/ 18380 Νέο κατάστημα της αλυσίδας που μας έκανε να αγαπήσουμε περισσότερο τα burgers. Εδώ, μας συστήνουν ένα χώρο που χαρακτηρίζεται από minimal design, στον οποίο το ξύλο και το δέρμα κυριαρχούν. Πάντα με φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά, με τα burgers να πλάθονται καθημερινά από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, το κοτόπουλο να είναι φρέσκο φιλέτο και όλα να ψήνονται τη στιγμή της παραγγελίας. Και κατ’ οίκον διανομή.


n

Crepa - Crepa Ηρακλείου 3-5, 210 6858.138

Γλυκιά ή αλμυρή, light, vegetarian ή ethnic, όπως και την προτιμάς, η κρέπα που θα φας στο ομώνυμο κατάστημα θα σου μείνει και θα την ξαναζητήσεις. Σε περισσότερες από 85 διαφορετικές γεύσεις, με την εμπειρία 20 χρόνων. Και delivery για απόλαυση στο σπίτι 12.00 - 2.00.


n

L’ Osteria Da Claudio, Κ. Βάρναλη 26, 210 6834.228  Γεύσεις που επιμελείται αυτοπροσώπως για την τρατορία του ο Claudio – αλλά μη μείνεις μόνο σε ό,τι θα δεις στον κατάλογο, ρώτησε και για τα πιάτα ημέρας-έκπληξη. Θα πιεις ιταλικό χύμα κρασί αλλά και εμφιαλωμένο και θα ολοκληρώσεις το αυθεντικά ιταλικό σου γεύμα με ένα από τα θεϊκά γλυκά που θα σου προτείνουν.


n

Νικόπολις, Ηρακλείτου 54 & Ιερού Λόχου 1, 210 6131.992 Το παραδοσιακό τρίπτυχο ψάρι, ούζο, μεζές, σε ένα νέο, ανανεωμένο χώρο – με κάποιες πολύ γευστικές προτάσεις για κρέας. Και διανομή κατ’ οίκον, στο www.ouzerinikopolis.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τον πλήρη κατάλογο με πολύ καλές τιμές. Δευτέρες κλειστά.


n

Santa Fe, Αγ. Γεωργίου 30Β, 210 6859.690

Το έθνικ στέκι του Χαλανδρίου. Σε μια όμορφη πολυκατοικία, εδώ και 15 χρόνια σερβίρει ιδιαίτερες hot γεύσεις από tacos, burritos, enchiladas, quesadillas, χορταστικά burgers και υπέροχες μπριζόλες γάλακτος και σταβλίσιες. Το γεύμα σου θα συνοδεύεται από (τι άλλο;) λάτιν μουσικές και μαργαρίτες με λεμόνι και φράουλα. 


n

Ha’ Dog, Α.Παπανδρέου 22, 210 6853.040

Εξειδικευμένο στα hot dogs (όπως Αμερική), θα σας προτείνει 11 είδη λουκάνικου και 6 είδη σάλτσας. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε και τη νέα πρόταση που ακούει στο όνομα Chicken Dog με λουκάνικο από κοτόπουλο. 11.00-4.00, Kυριακή από τις 18.00. Και σε Ν. Ερυθραία - Ζωγράφου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ