4 στέκια που θα λατρέψει το ζωάκι σου

Real Nature's Food: Ανακάλυψε το «μυστικό» μενού που θα κάνει τον σκύλο σου χαρούμενο και υγιή!

Βιολογικά κατάλληλη ακατέργαστη τροφή, που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά των τετράποδων φίλων μας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Real Nature's Food
Real Nature's Food
Real Nature's Food

Η Real Nature’s Food είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει προϊόντα B.A.R.F.

Εδώ και χρόνια η τάση στη διατροφή μας είναι να επιστρέψουμε στις ρίζες μας. Να τρώμε όσο το δυνατόν περισσότερο ακατέργαστες τροφές, όπως και οι μακρινοί πρόγονοί μας. Το ίδιο ισχύει και για τους τετράποδους φίλους μας. Φανταστείτε έναν σκύλο να ακολουθεί τη διατροφή του είδους του, πριν αυτό εξημερωθεί. Η Real Nature’s Food είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα που παρασκευάζει προϊόντα B.A.R.F. (Biologically Appropriate Raw Food), δηλαδή βιολογικά κατάλληλη ωμή τροφή, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά και τη ζωτικότητα των τετράποδων φίλων μας!

Να θυμάστε ότι όλα τα προϊόντα της Real Nature’ Food, πολλά από τα οποία εξάγονται σε αρκετές χώρες, είναι φτιαγμένα βάσει οδηγιών της Σταυριάννας Μανωλάκου, της μοναδικής στην Ελλάδα διατροφολόγου-κτηνιάτρου σκύλων, προκειμένου να είναι ισορροπημένα γεύματα που προάγουν την υγεία των σκύλων, περιέχοντας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Επίσης, όλα τα κρέατα είναι φρέσκα, από Έλληνες προμηθευτές, κατάλληλα και για ανθρώπινη κατανάλωση. Τέλεια ιδέα αποτελούν οι ζωμοί-super food, μια θρεπτική και δροσερή λιχουδιά, από κοτόπουλο, σολομό, μοσχάρι και αρνί, ιδανική προσθήκη σε ξηρά τροφή ή την B.A.R.F. Τι άλλο θα λατρέψουν τα σκυλάκια σας; Τα φοβερά σαλάμια, από κοτόπουλο, μοσχάρι, σολομό, πάπια, γαλοπούλα και αρνί, τα οποία η αλήθεια είναι ότι θα αγαπήσει και ο καθένας και η καθεμιά από εμάς, αφού μας προσφέρουν μια μοναδική ευκολία: διατηρούνται εκτός ψυγείου μέχρι να ανοίξουν. Περισσότερες λεπτομέρειες για όλα τα παραπάνω αλλά και για άλλα πολλά θα βρείτε στην ιστοσελίδα και στα social της Real Nature's Food.

Extra tip: Η Real Nature's Food διαθέτει το Πιστοποιητικό Q-CERT, καθώς έχει καθιερώσει ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων, το οποίο είναι σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000: 2018

www.realnaturesfood.com
info@realnaturesfood.com