Κατοικιδια

Παιανία: Μεταφέρθηκε σε ασφαλές μέρος το γαϊδουράκι που άφησαν δεμένο έξω στα χιόνια

Με εισαγγελική παρέμβαση

Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παιανία: Άφησαν γαϊδουράκι έξω στα χιόνια - Εισαγγελική παρέμβαση μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και στο οποίο καταγράφεται ένα γαϊδουράκι να βρίσκεται δεμένο σε υπαίθριο χώρο στην Παιανία, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη χιονόπτωση.

«Απαράδεκτοι, αδιάφοροι, ανίκανοι άνθρωποι. Δε συνηθίζουμε να εκφραζόμαστε έτσι, αλλά η επιείκεια έχει και τα όρια της! Έλεος πια. Συμβαίνει τώρα στην Παιανία! Η άμεση δράση ανταποκρίθηκε ΑΜΕΣΑ και η αστυνομία θα κάνει αυτό που πρέπει. Περιμένουμε ενημέρωση για να πράξουμε και εμείς τα δέοντα!!!», τονίζουν χαρακτηριστικά οι υπεύθυνοι της «Γαϊδουροχώρας» σε ανάρτησή τους στο Instagram.

Το απόγευμα της Κυριακής (05.02) με νέα τους ανάρτηση γνωστοποίησαν πως μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας η δικαιοσύνη κινήθηκε άμεσα και το γαϊδουράκι πλέον βρίσκεται σε ένα ασφαλές και ζεστό μέρος.

«Μόλις τώρα καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εισαγγελική εντολή και να φέρουμε τη γαϊδουρίτσα στο στάβλο μας. 6 ώρες ταλαιπωρία για εμάς και ποιος ξέρει πόσες μέρες ή ώρες για το καημένο το ζωντανό!», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση.