Κατοικιδια

Pet Chef: Vegetarian επιλογές μαγειρευτού φαγητού για τον σκύλο σου!

Ιδανικές για όσους αναζητούν την ποικιλία στο φαγητό του σκύλου τους

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Pet Chef μαγειρεύει και φέρνει στην πόρτα σου, με ένα κλικ, υγιεινά και θρεπτικά γεύματα για τον σκύλο σου

Το Pet Chef, που ετοιμάζει εξατομικευμένα πλάνα διατροφής για τον σκύλο μας, υγιεινά νόστιμα και θρεπτικά, αναγνωρίζοντας ότι ο σκύλος μπορεί να τα πάει περίφημα και με χορτοφαγικές επιλογές στη διατροφή του, παρόλο που ανήκει στα σαρκοφάγα ζώα, μας συστήνει τη Veggie σειρά της!

Πρόκειται για μια πλήρη και ισορροπημένη συνταγή, σχεδιασμένη με κτηνιάτρους, ιδανική για 1-2 φορές την εβδομάδα και απευθύνεται σε όσους θέλουν να μειώσουν την καθημερινή κατανάλωση κρέατος και αναζητούν την ποικιλία στο φαγητό του σκύλου τους.

Η βασική πηγή πρωτεΐνης της σειράς Veggie προέρχεται από βιολογικά φασόλια σόγιας και κόκκινες φακές, ενώ συνοδεύεται από καστανό ρύζι, κολοκύθα, γλυκοπατάτα, μπρόκολο, αυγό και σπόρους chia. Γεύματα που πραγματικά οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν!

To Pet Chef απευθύνεται σε όλους αυτούς τους σκυλογονείς που τα κατοικίδιά τους είναι μέλη της οικογένειας. Μαγειρεύει και φέρνει στην πόρτα σου, με ένα κλικ, υγιεινά και θρεπτικά γεύματα για τον σκύλο σου. Ενημερωθείτε για όλη την πλήρη σειρά των συνταγών του Pet Chef στο website της εταιρείας.

2111994760 (Δευτ.-Παρ. 10.00-18.00), hello@petchef.gr, Fb: petchef.gr, Instagram: @petchef.gr