Κατοικιδια

Βρετανία: Ένα παρατημένο golden retriever βρήκε ανάδοχη οικογένεια

Κατάφερε να γεννήσει οκτώ κουταβάκια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βρετανία: Golden retriever βρήκε οικογένεια - Ήταν παρατημένο σε χωράφι

Ένα πεινασμένο και έγκυος golden retriever το οποίο ήταν παρατημένο για μέρες σε ένα χωράφι, βρήκε ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα. Η τεσσάρων ετών Άμπερ εκτός του ότι ήταν έγκυος έπασχε από ψώρα γεγονός που της είχε προκαλέσει αιμορραγία στο δέρμα. 

Η Άμπερ βρέθηκε σε ένα χωράφι στο Μπάκιγχαμσιρ από έναν περαστικό ο οποίος κατάφερε να την πάει σε έναν κτηνίατρο. Ύστερα από λίγο καιρό κατάφερε να γεννήσει οκτώ κουταβάκια τα οποία όμως δεν μπορούσε να θρέψει λόγω της κατάστασης της υγείας της. 

Έτσι, πάνω από 25 υπάλληλοι και εθελοντές φιλοζωικής οργάνωσης εργάστηκαν σε 24ωρες βάρδιες για να ταΐζουν κάθε τρεις ώρες τα κουτάβια. Εκπρόσωπος της οργάνωσης Blue Cross δήλωσε ότι η Άμπερ άρχισε σιγά σιγά να δυναμώνει και τα προσέχει τα κουτάβια της.

Τα μικρά βρήκαν νέα σπίτια, όπως και η Άμπερ την οποία ανέλαβε η οικογένεια Γκρίφιθ, από το Γουίτνεϊ του Όξον. Αφού έχασαν δυστυχώς το 12χρονο γκόλντεν ριτρίβερ τους, τον Χένρι, τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η οικογένεια απευθύνθηκε στον Μπλε Σταυρό για να υιοθετήσει έναν νέο σύντροφο για τον άλλο τους σκύλο, τον Στάνλεϊ.