Κατοικιδια

Dog n' Roll pet grooming: Αυτό το κομμωτήριο δεν θα το αλλάζετε με τίποτα!

Επαγγελματίες με αγάπη για τα ζώα και μεγάλη εμπειρία θα περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο το κατοικίδιό σας

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 843
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Dog n’ Roll: Περιποίηση, συμβουλές, επιλεγμένες τροφές, βιταμίνες, αξεσουάρ και δωράκια για το κατοικίδιό σας.

Nαι, φυσικά ο σκύλος σας σάς αγαπάει περισσότερο από οτιδήποτε στο κόσμο. Πιστέψτε το, όμως, αν τον πάτε μια επίσκεψη για περιποίηση στο Dog n’ Roll θα σας λατρέψει ακόμη περισσότερο! Πολύ γρήγορα το pet spa Dog n' Roll pet grooming απέκτησε πολλούς πιστούς φίλους χάρη στις μοναδικές υπηρεσίες που με πολλή αγάπη προσφέρει στα αγαπημένα μας... παιδιά!

Πρόκειται για επαγγελματίες με αγάπη για τα ζώα και μεγάλη εμπειρία, που θα περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο το κατοικίδιό σας, το οποίο θα απολαύσει ένα ευχάριστο μπάνιο spa, κούρεμα, καλλωπισμό, styling και πολλά άλλα. Ακόμη προσφέρουν υπηρεσίες συμπεριφορικής συμμόρφωσης με συνεργάτες και εκπαιδευτές, ενώ μπορούν να αναλάβουν τη βόλτα του ζώου αλλά και τη φύλαξή του από λίγες ώρες ως και αρκετές ημέρες εάν χρειαστεί να λείψετε. Κι επίσης, μασάζ και ρέικι για σκύλους και γατούλες, ηλικιωμένα ζωάκια ή με αρθριτικά προβλήματα, για ξεκούραση, καλύτερη ποιότητα ζωής, λιγότερο πόνο και καλύτερη κίνηση και αποκατάσταση.

Στο Dog n’ Roll θα σας δώσουν συμβουλές, θα σας προτείνουν επιλεγμένες τροφές, βιταμίνες, αξεσουάρ και δωράκια, ενώ θα αναλάβουν το σκυλοπάρτι ή τα σκυλογενέθλια με τούρτες, μουσικές, ποτό και φωτογράφιση σε οικογενειακό κύκλο, στο χώρο τους ή αλλού, με τα φιλαράκια τους και εσάς φυσικά! Αξίζει να μπείτε στα social του καταστήματος αυτού να δείτε πώς απολαμβάνουν οι  σκύλοι την ατέλειωτη περιποίηση που τους επιφυλάσσουν οι άνθρωποι του Dog n’ Roll.

Σοφοκλή Βενιζέλου 78, Ηλιούπολη, 2114246750, 6996940108, Facebook: dognroll.gr Instagram @Dog n' Roll pet grooming