Κατοικιδια

Γορίλλας σε ζωολογικό κήπο λάτρεψε βρέφος κι έγινε viral (video)

Δεν είναι μόνο οι μαμάδες που πλημμυρίζουν συναισθήματα στη θέα ενός βρέφους, είναι και οι γορίλλες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές που μοιράστηκε η Emmelina με μια μαμά γορίλλα και τα μωρά τους, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και συγκίνησε

Η Emmelina Austin και ο γιος της Canyon, πέντε εβδομάδων, επισκέφθηκαν τον ζωολογικό κήπο Franklin Park στη Βοστώνη. Κατά την επίσκεψή τους στην έκθεση, η Emmelina παρατήρησε ότι ένας από τους γορίλλες κοιτούσε τον νεογέννητο γιο της, ενώ στη συνέχεια πλησίασε δείχνοντας ότι προσπαθούσε πίσω από το τζάμι να αγγίξει το βρέφος.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η Kiki κάθεται με το μωρό της, τον Pablo, κοντά στο γυαλί ασφαλείας της έκθεσης, δίπλα στην Emmelina που κρατά τον γιο της. Η μητέρα γορίλλας κοιτάζει και χειρονομεί απαλά προς το βρέφος και βάζει το χέρι της πάνω στο τζάμι, κοντά στο κεφάλι του παιδιού που κοιμάται.

«Όταν μπήκα στο ζωολογικό κήπο εκείνη την ημέρα δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα είχαμε αυτή την εμπειρία», δήλωσε η Emmelina στο συνεργάτη του NBC.

Το περασμένο Σάββατο, ο σύζυγος της Emmelina, Michael Austin, ανέβασε το βίντεο με αυτή την τρυφερή στιγμή τους στο YouTube.

«Η σύζυγός μου κάθισε στο πάτωμα και η Kiki, η οποία έχει κι εκείνη έναν γιο, τον Pablo, ήρθε και αμέσως άρχισε να αλληλεπιδρά μαζί μας. Ήταν εκπληκτική εμπειρία να την βλέπεις να προσπαθεί να κρατήσει το χέρι του Canyon, να τον γλείφει μέσα από το γυαλί, ενώ έδειχνε εμάς και μετά κάτω προς αυτόν, σχεδόν σαν να μας έλεγε “είναι το μωρό σας”. Μας μιλούσε με τα χέρια της. Ο Pablo κάποια στιγμή πίεσε το πρόσωπό του στο τζάμι και τον κοιτούσαν μαζί αγγίζοντας τις μύτες τους. Η σύζυγός μου και εγώ είχαμε δάκρυα στα μάτια μας, ενώ ο κόσμος μάς έλεγε ότι δεν είχε δει ποτέ ή δεν είχε βιώσει κάτι τόσο όμορφο στη ζωή τους. Μια τόσο απίστευτη ανάμνηση που θα μοιραστούμε με τον γιο μας κάποια μέρα» έγραψε ο Michael Austin, ενώ το βίντεο είχε πάνω από 71.000 προβολές.

Τον Οκτώβριο, η Kiki γέννησε τον Pablo, τον πρώτο αρσενικό γορίλλα του ζωολογικού κήπου της Βοστώνης, με τη βοήθεια κτηνιάτρων και γιατρών. Από τη γέννησή του, η Kiki έχει κρατήσει τον γιο της κοντά της και λατρεύει να τον κρατά, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου Franklin Park.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις