Κατοικιδια

Φλόριντα: Κροκόδειλος μπήκε στο χειρουργείο - Κατάπιε παπούτσι

Το αντικείμενο αφαιρέθηκε από το στομάχι του - Δείτε το βίντεο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χειρουργική επέμβαση για κροκόδειλο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, που κατάπιε ένα παπούτσι και το οποίο έπρεπε να αφαιρεθεί από το στομάχι του.

Ο Anuket είναι ένας κροκόδειλος που ζει σε Ζωολογικό Πάρκο στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Όπως μετέδωσε το RT, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο, καθώς κατάπιε ένα παπούτσι.

Σε ανακοίνωσή του, το St. Augustine Alligator Farm Zoological Park αναφέρει ότι η χειρουργική επέμβαση στο ερπετό ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πλέον, ο κροκόδειλος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Ο Anuket έχει μήκος που ξεπερνά τα 3 μέτρα, ενώ ζυγίζει πάνω από 150 κιλά. Οι εικόνες που δείχνουν το ερπετό να είναι δεμένο πάνω στο φορείο, κάνουν τον γύρο των social media. Σε ανάρτησή του στο Facebook το Ζωολογικό Πάρκο γνωστοποιεί ότι η χειρουργική επέμβαση έγινε στις 5 Φεβρουαρίου 2021, σχεδόν 2 μήνες μετά την κατάποση του παπουτσιού, το οποίο και κατέληξε στο στομάχι του κροκόδειλου.

Πριν ο Anuket οδηγηθεί στο χειρουργείο, ο Garrett Fraess, κτηνίατρος του Πάρκου, έκανε αναισθησία στο ερπετό και επιχείρησε να απομακρύνει το παπούτσι, βάζοντας το χέρι του μέσα στο στόμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις