Κατοικιδια

Η αλήθεια πίσω από το viral βίντεο με το καγκουρό

Δεν είναι όλα όπως φαίνονται

Μαρίνα Κουτσούμπα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η πραγματικότητα για το βίντεο της Laura Brown που αγκαλιάζει ένα καγκουρό κι έγινε viral εν μέσω των πυρκαγιών που πλήττουν την Αυστραλία.

Η Laura Brown αποφάσισε να δώσει τις πραγματικές διαστάσεις του περιστατικού με το καγκουρό που όλοι πίστεψαν ότι είχε μόλις διασωθεί από τις πυρκαγιές.

Η δημοσιογράφος του περιοδικού In Style αποκάλυψε ότι είχε επισκεφθεί καταφύγιο με καγκουρό σε περιοχή που δεν έχει επηρεαστεί από τις πυρκαγιές.

Ήταν από αυτή την επίσκεψη το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με ένα σημαντικό μήνυμα για την κλιματική αλλαγή στο Instagram.

Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral. Όλοι υπέθεσαν πως η αγκαλιά του καγκουρό ήταν σε ένδειξη ευγνωμοσύνης επειδή η δημοσιογράφος του έσωσε τη ζωή από τις πυρκαγιές.

Σε μια προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η δημοσιογράφος ενημέρωσε τους χιλιάδες followers της πως το καγκουρό ονομάζεται Abi και τα τελευταία 10 χρόνια ζει στο καταφύγιο ζώων.

«Παιδιά δεν έσωσα τον Abi. Το έκαναν άλλοι πριν από 10 χρόνια στο καταφύγιο. Δεν υπάρχουν φωτιές στην περιοχή, μόνο τρομερή ξηρασία που προκλήθηκε από την κλιματική αλλαγή. Υποστηρίξτε κάθε καταφύγιο που σώζει τα ζώα μας» ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.