Κατοικιδια

YouTuber: Δεν κακοποιώ τον σκύλο μου

Πώς απαντά στις επικρίσεις και στον σάλο που δημιουργήθηκε από το βίντεο της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μετανιωμένη δηλώνει η YouTuber που προκάλεσε σάλο με ένα βίντεο που φαίνεται να χτυπά άσχημα τον σκύλο της.

«Δεν κακοποιώ τον σκύλο». Αυτή είναι η απάντηση της YouTuber Μπρουκ Χουτς, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με ένα βίντεο που ανέβασε και στο οποίο η δημοφιλής νεαρή στα social media φαίνεται να χτυπάει για πλάκα τον σκύλο της και να τον φτύνει.

Μάλιστα το βίντεο έχει γίνει αντικείμενο έρευνας για ενδεχόμενη κακοποίηση ζώου, από τις αρχές του Λος Άντζελες.

Η Χουτς έχει περισσότερους από 33.000 συνδρομητές στο κανάλι της. Στο επίμαχο βίντεο μιλάει στην κάμερα, όταν ξαφνικά περνάει ο σκύλος και εκείνη αρχίζει να τον χτυπά.



Το αμοντάριστο βίντεο ανέβηκε στο Youtube κατά λάθος. Μετά τις αντιδράσεις το βίντεο κατέβηκε από το διαδικτυακό κανάλι και η συνδρομή της Χουτς απενεργοποιήθηκε.

Η ίδια δημοσίευσε στο Twitter ανάρτηση στην οποία οποίο ζητάει συγνώμη προς «όσους επηρεάστηκαν αρνητικά από τη σκηνή». Εξήγησε ότι όταν γυρίστηκε το βίντεο τα πράγματα στη ζωή της «δεν πήγαιναν και τόσο καλά».



Προσπάθησε να δικαιολογηθεί δηλώνοντας ότι ο σκύλος της - ράτσας Ντόπερμαν - ζυγίζει 75 κιλά και «όταν πηδάει στο πρόσωπό μου με το στόμα του ανοιχτό εγώ, σαν γονιός του, πρέπει να του δείξω ότι η συμπεριφορά του είναι λάθος. Παρά τα φαινόμενα δεν κακοποιώ τον σκύλο μου».

«Αλλά παραδέχομαι ότι ανεξάρτητα με ό,τι κάνει ο σκύλος μου, δεν θα έπρεπε να είχα συμπεριφερθεί έτσι απέναντί του».

Η δήλωση μετάνοιας δεν έπεισε τους χρήστες στο Twitter και του Youtube.