Κατοικιδια

To πρώτο café για σκύλους στη Νέα Υόρκη ανοίγει και θα είναι υπέροχο

Στο Boris & Horton ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου θα βρει το στέκι του

Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έρχεται και γαβγίζει με αγάπη και στιλ! Από τα urban γατοκαφέ της Ιαπωνίας, στα κουκουβαγιοκαφέ ή τα σκαντζοχοιροκαφέ που έχουν ανοίξει, η ευρηματικότητα φαίνεται να μην έχει όρια. Το πλήρωμα του χρόνου για έναν κουλ χώρο όπου τα πιστά τετράποδα πλάσματα που κάνουν γαβ-γαβ θα απολαμβάνουν λειτουργικά το χρόνο που θα περνούν τα «αφεντικά» τους πίνοντας τον καφέ ή το κρασί τους, έφτασε.

Η ιδέα πίσω από το «Boris & Horton», το πρώτο café για σκύλους που θα γίνει πραγματικότητα τον προσεχή Δεκέμβριο, στη γωνία East 12th Street and Avenue A, ανήκει σε μια φιλόζωη οικογένεια. Οι Coppy και Logan Holzman, πατέρας και κόρη, έδωσαν τα ονόματα των κατοικίδιων τους, εμπνεύστηκαν ένα μέρος που χωρίζεται σε δύο διαφορετικά τμήματα, το χώρο καφέ, όπου βρίσκεται το Ost Cafe NYC και το dog lounge, όπως προβλέπουν οι διατάξεις υγιεινής και υπόσχονται ανέμελες και χαριτωμένες στιγμές για τους επισκέπτες τους. Όσοι δεν έχουν σκύλο, δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς θα μπορούν να παίξουν με τα κατοικίδια των θαμώνων.

«Είναι βασικά σαν να πηγαίνετε στο ωραίο σαλόνι κάποιου με το σκυλί σας και είναι δίπλα σε ένα μέρος όπου μπορείτε να πάρετε όλο το φαγητό και τον καφέ σας» εξηγούν οι δημιουργοί του.

To προσωπικό του θα έχει τα μάτια του δεκατέσσερα όσο οι πελάτες περνούν το χρόνο τους πίνοντας ή τρώγοντας, φιλοζωικά events υιοθεσίας σκύλων αναμένεται να βρουν τη στέγη τους και όπως φαίνεται, η επιχειρηματική ιδέα θα βρει πολλούς μιμητές σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα τους και αν επισκεφτείτε το Μεγάλο Μήλο τα φετινά Χριστούγεννα, σκεφτείτε μια επίσκεψη.