Health & Fitness

Pfizer Hellas Band: Συναυλία στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θήβας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

sofia-neta.jpg
Σοφία Νέτα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Pfizer Hellas Band: Συναυλία στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θήβας

Η εθελοντική ορχήστρα της Pfizer Hellas στις φυλακές γυναικών στον Ελεώνα Θήβας 

Η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για μία ακόμα φορά στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.

Η φετινή συναυλία συνέπεσε με την εκεί παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου, ο οποίος συνεχάρη την μπάντα για το έργο της και παρακολούθησε μέρος της συναυλίας.

Πρόκειται για την 5η συναυλία της Pfizer Hellas Band στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, ενώ και με αυτή την αφορμή η Pfizer Hellas Band προσέφερε ψυχαγωγία και ένα  ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα των γυναικών που εκτίουν εκεί την ποινή τους.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Μέλος του Δ.Σ. της PfizerHellas, εμπνευστής και μέλος της Pfizer Hellas Band,  ανέφερε σχετικά: «Έχει γίνει πλέον παράδοση να γιορτάζουμε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα, αυτή την ημερομηνία ορόσημο τιμώντας ταυτόχρονα την ημέρα της Γυναίκας με γυναίκες που διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Η υποδοχή  προς την μπάντα μας τόσο από τη διοίκηση όσο και τις γυναίκες που εκτίουν τη ποινή τους εκεί είναι ιδιαίτερα συγκινητική και επιβεβαιώνει αυτό που η Pfizer Hellas Band όρισε από την αρχή ως στόχο και αποστολή της, να προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ