Health & Fitness

Ο διάσημος πλαστικός του «Botched» αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε το Ozempic

Ο Τέρι Ντάμπροου έπαιρνε το φάρμακο για να χάσει μερικά κιλά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ozempic: Διάσημος πλαστικός αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε
© ΕPA/MARIE ODEGAARD

Ozempic: Διάσημος πλαστικός χειρουργός αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε το φάρμακο

Οπλαστικός χειρουργός πρωταγωνιστής του «Botched» και του «Real Housewives of Orange County», Τέρι Ντάμπροου αποκάλυψε με ειλικρίνεια ότι χρησιμοποιούσε το Ozempic, αλλά τώρα έχει σταματήσει να παίρνει το φάρμακο για την απώλεια βάρους.

Ozempic: «Μου πήρε όλη την χαρά του φαγητού»

Ο γιατρός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο σταμάτησε να παίρνει το φάρμακο για την απώλεια βάρους, ενώ προωθούσε την όγδοη σεζόν του «Botched» με τον Πολ Νασίφ.

Παρόλο που ήταν «μεγάλος θαυμαστής» του blockbuster φαρμάκου που προορίζεται για όσους πάσχουν από διαβήτη τύπου 2, δήλωσε στην ιστοσελίδα Page Six την Παρασκευή ότι αντιμετώπισε «κάποιες παρενέργειες».

Τελικά, ο πρωταγωνιστής του ριάλιτι είπε ότι το εγκατέλειψε επειδή ήθελε να αποκτήσει ξανά την όρεξή του και να απολαύσει ξανά το φαγητό. «[Το Ozempic] μου πήρε πραγματικά όλη τη χαρά του φαγητού», εξήγησε.

«Το δοκίμασα. Νόμιζα ότι ήταν καταπληκτικό», είπε.  «Αλλά ήθελα να το δοκιμάσω επειδή το έπαιρναν τόσοι πολλοί ασθενείς μου και ήθελα να δω πώς είναι όταν δεν είσαι διαβητικός και έχεις μόνο 10 με 15 κιλά να χάσεις», συνέχισε.

Ωστόσο, σημείωσε ότι η επιταχυνόμενη απώλεια βάρους συνοδεύτηκε από «χαμηλού βαθμού ναυτία» σε συνδυασμό με αδιαφορία για το φαγητό για τον ίδιο. Σχετικά με την απόφασή του να σταματήσει, είπε: «Σκέφτηκα: "Ξέρετε κάτι, θέλω κατά κάποιο τρόπο να ξαναβρώ την όρεξή μου. Έρχονται οι διακοπές. Θέλω να διασκεδάσω».

Why I QUIT using 'miracle' weight loss drug Ozempic, by Botched plastic surgeon Terry Dubrow
© ΕPA/NINA PROMMER

Τόνισε επίσης ότι τα άτομα που λαμβάνουν Ozempic δεν μπορούν να καταναλώνουν αλκοόλ. «Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με το αλκοόλ, επειδή οι άνθρωποι μπαίνουν στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα», τόνισε ο Τέρι Ντάμπροου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ