Health & Fitness

Οι adidas Runners τερματίζουν κάθε μαραθώνιο

Γίνε και εσύ μέλος της μεγαλύτερης δρομικής κοινότητας στην Ελλάδα

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
adidas Runners Athens

adidas Runners Athens, η μεγαλύτερη δρομική κοινότητα στην Ελλάδα συμμετέχει και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Το τρέξιμο δεν είναι απλώς μια φυσική δραστηριότητα, είναι τρόπος ζωής. Είναι μια απόδραση που μας επιτρέπει να ξεφύγουμε από τους περιορισμούς της καθημερινής μας ρουτίνας και να βυθιστούμε στον κόσμο του αθλητισμού και της φύσης. Το αίσθημα του ανέμου στο πρόσωπό μας, το ρυθμικό χτύπημα των ποδιών μας στο οδόστρωμα και η αίσθηση της προσπάθειας να οδηγήσουμε τα σώματά μας στα όριά τους, είναι για πολλούς από εμας μια μορφή «ψυχοθεραπείας». 

Είναι η απόλυτη πρόκληση. Μας ωθεί να ξεπεράσουμε τα όριά μας, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Μας επιτρέπει να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας εαυτό, να βρούμε εσωτερική γαλήνη και να αποκτήσουμε καλύτερη κατανόηση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών μας. Ή με πιο απλά λόγια μας βοηθάει να αποδράσουμε από τη φασαρία του κόσμου. Αντίστοιχα είναι τρόπος έκφρασης. Ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή προέλευσης, ο καθένας μπορεί να δέσει τα sneakers του και να βγει στον δρόμο. Να γίνει ένα με τη φύση, με το σώμα του και τον εαυτό του. Ένας προσωπικός αγώνας με στόχο την γραμμή του τερματισμού, προσπερνώντας κάθε προσωπικό «εμπόδιο». 

Οι adidas Runners τερματίζουν κάθε μαραθώνιο
Οι adidas Runners συμμετέχουν και φέτος στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

adidas Runners Athens: Γίνε και εσύ μέλος της μεγαλύτερης δρομικής κοινότητας στην Ελλάδα

Όλα αυτά όμως είναι πιο ωραία όταν τα κάνεις με παρέα! Φαντάσου λοιπόν να είσαι μέρος μιας κοινότητας που μοιράζεται την αγάπη σας για το τρέξιμο και σου παρέχει τα εργαλεία για να εξελιχθείς σε αυτό. Αυτό ακριβώς προσφέρει το adidas Runners Athens. Είτε είσαι αρχάριος είτε έμπειρος δρομέας, αυτή η ομάδα σε υποδέχεται όλο χαρά, με τους έμπειρους προπονητές της adidas να σου παρέχουν εξατομικευμένη καθοδήγηση μέσω ενός ολιστικού προγράμματος εκπαίδευσης.

Πού θα τους βρεις 

Εκτός από τα καθημερινά running sessions, το πρόγραμμα των adidas Runners Athens περιλαμβάνει προπονήσεις strength, mobility & yoga, καθώς και nutrition, recovery & mindset workshops. Το "σπίτι" της κοινότητας είναι το adidas Runbase στην οδό Φαλήρου 16 στην καρδιά της Αθήνας, ένας πρωτοποριακός χώρος που προωθεί τον αθλητισμό, την υγεία και την ευεξία.

Είναι το meeting point όλων όσων αγαπούν τον αθλητισμό και την ελυθερία κίνησης. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι συγκεντρώνονται στο adidas Runbase κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή για προπονήσεις. Τις Τρίτες και τις Πέμπτες, μπορείς να συναντήσεις συναθλητές adidas Runners σε ένα από τα καταστήματα Intersport στη Γλυφάδα, την Ερμού ή το The Mall Athens. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Coffee Run το Σάββατο, που ξεκινά από το κατάστημα adidas στην οδό Ερμού 44, και με τα AR x Intersport Trail Runs που πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα τις Κυριακές- sundays, fundays!

adidas_runners_Athens

Πώς θα συμμετέχεις 

To αναλυτικό προπονητικό πρόγραμμα κάθε εβδομάδας ανακοινώνεται στο adidas Runners Athens Facebook Group και η συμμετοχή στα sessions είναι δωρεάν μέσω του adidas Running app.

Για να γίνεις μέλος των adidas Runners, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα :

  • Κατέβασε δωρέαν το adidas Running app (διαθέσιμο σε Google Play & App Store)
  • Επίλεξε τα “Groups & Communities”
  • Πάτα το “Discover adidas Runners”
  • Ψάξε τους “adidas Runners Athens” και κάνε “JOIN” το community
adidas_runners_Athens

Μαζί με τους adidas Runners στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Αυτή την Κυριακή, διεξάγεται το μεγαλύτερο αθλητικό event της πόλης. Άνθρωποι κάθε φύλου, κάθε ηλικίας, κάθε σωματικού βάρους, τρέχουν για το δικό τους προσωπικό στοίχημα. Με στόχο τον τερματισμό, σε οποιαδήποτε θέση. Γιατί σημασία έχει η συμμετοχή. Θα συμμετάσχεις και εσύ στον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας; Είτε τρέχεις στον Αυθεντικό Μαραθώνιο ή σε κάποιον από τους αγώνες 5 ή 10 χλμ, σίγουρα θα πετύχεις κάποιους αθλητές των adidas Runners Athens, με περισσότερα από 600 μέλη του community να συμμετέχουν στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της χρονιάς. Πέραν αυτού οι adidas Runners Athens θα εκτοξεύσουν την ενέργεια όλων των δρομέων στα ύψη με τη μοναδική τους παρουσία στα adidas Cheering Zones που θα στηθούν κατά μήκος των διαδρομών και των τριών αγώνων του Μαραθωνίου. Γιατί όλοι χρειαζόμαστε λίγη ενθάρρυνση για να απογειωθούμε.

5K Race : δες εδώ το σημείο στο χάρτη
10K Race :  δες εδώ το σημείο στο χάρτη
42K Race : δες εδώ το σημείο στο χάρτη

Εκπλήξεις θα περιμένουν όλους τους δρομείς και στο Sponsors’ Village του Μαραθωνίου, με μια σειρά από μοναδικά activations. Μη χάσεις την ευκαιρία να περάσεις από το adidas booth για να διεκδικήσεις adidas δώρα και να μάθεις περισσότερα για τους adidas Runners Athens.

Αν αγαπάς και εσύ το τρέξιμο, κάνε εγγραφή στους adidas Runners Athens και γίνε μέρος μιας ακμάζουσας αθλητικής κοινότητας που όχι μόνο μας βοηθά να εξελίξουμε το πάθος μας, αλλά προωθεί και έναν πιο υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Ανακάλυψε τη χαρά του τρεξίματος, τη δύναμη της κοινότητας, το αίσθημα του ανήκειν, τερματίζοντας σε όλους τους «μαραθώνιους» της ζωής σου. Είτε πρώτος, είτε, δεύτερος, είτε εξηκοστός πέμπτος, είτε τελευταίος. Γιατί σημασία έχει η συμμετοχή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ