Health & Fitness

Podcast Health bites - Αστερία Σταματάκη | Μύθοι και αλήθειες για τα γλυκαντικά

Μια συζήτηση με τον Ιωάννη Σμαρνάκη

Αστερία Σταματάκη
Αστερία Σταματάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η αλματώδης αύξηση των ποσοστών παχυσαρκίας και του διαβήτη σε συνδυασμό με την ανάγκη των καταναλωτών για περισσότερα υγιεινά οδήγησε τη βιομηχανία τροφίμων στην όλο και μεγαλύτερη χρήση γλυκαντικών ουσιών.

Στο 18o επεισόδιο του Podcast Health Bites, με τον Ιωάννη Σμαρνάκη συζητάμε για τις διάφορες γλυκαντικές ύλες, τον ρόλο τους στη βιομηχανία τροφίμων, στη διατροφή μας και στην υγεία μας.

Ιωάννης Σμαρνάκης
O Ιωάννης Σμαρνάκης είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων.

Τι θα ακούσετε στο podcast «Health bites» με την Αστερία Σταματάκη

Το podcast «Health Bites» με την Αστερία Σταματάκη εστιάζει σε θέματα διατροφής και υγείας. Κάθε εβδομάδα θα αναλύουμε ενδιαφέροντα θέματα που μας αφορούν και πολλές φορές μας προβληματίζουν. Θα καταρρίψουμε μύθους. Θα κατανοήσουμε τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος καθώς και την επίδραση της τροφής σ’ αυτό. Είτε πρόκειται για την απώλεια βάρους, την ισορροπημένη διατροφή, την υγεία του εντέρου, τις ορμόνες, τον ύπνο, την ψυχική μας διάθεση ή σοβαρότερες καταστάσεις όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα, διακεκριμένοι επιστήμονες θα μας συμβουλεύουν για το πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και κυρίως πώς να ζήσουμε καλύτερα.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ