Health & Fitness

Podcast Health bites - Αστερία Σταματάκη | Συμβουλές διατροφής για τις καλοκαιρινές διακοπές

Μια συζήτηση με τη Μαρία Τουμπή

Αστερία Σταματάκη
Αστερία Σταματάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είτε πάμε διακοπές, είτε μείνουμε στην πόλη και κάνουμε μικρές αποδράσεις, τη διατροφή μας πάντα θα πρέπει να την προσέχουμε. Τους καλοκαιρινούς μήνες ο συνδυασμός της αύξησης της θερμοκρασίας μαζί με την πιο χαλαρή διάθεση μας αλλάζουν τις διατροφικές μας συνήθειες. 

Στο 16o επεισόδιο του Podcast Health Bites με τη Μαρία Τουμπή συζητάμε για το πώς μπορούμε να περάσουμε όμορφα στις διακοπές  φροντίζοντας συγχρόνως τη διατροφή μας.

Η Μαρία Τουμπή είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και ιδιοκτήτρια της πλατφορμας επιμορφωτικών σεμιναρίων «Life Academy»
Η Μαρία Τουμπή είναι Διαιτολόγος - Διατροφολόγος και ιδιοκτήτρια της πλατφορμας επιμορφωτικών σεμιναρίων «Life Academy»

Τι θα ακούσετε στο podcast «Health bites» με την Αστερία Σταματάκη

Το podcast «Health Bites» με την Αστερία Σταματάκη εστιάζει σε θέματα διατροφής και υγείας. Κάθε εβδομάδα θα αναλύουμε ενδιαφέροντα θέματα που μας αφορούν και πολλές φορές μας προβληματίζουν. Θα καταρρίψουμε μύθους. Θα κατανοήσουμε τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος καθώς και την επίδραση της τροφής σ’ αυτό. Είτε πρόκειται για την απώλεια βάρους, την ισορροπημένη διατροφή, την υγεία του εντέρου, τις ορμόνες, τον ύπνο, την ψυχική μας διάθεση ή σοβαρότερες καταστάσεις όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα, διακεκριμένοι επιστήμονες θα μας συμβουλεύουν για το πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και κυρίως πώς να ζήσουμε καλύτερα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ