Health & Fitness

Podcast Health bites - Αστερία Σταματάκη | Συχνά λάθη στην παιδική διατροφή

Μια συζήτηση με την Ελένη Κουή

Αστερία Σταματάκη
Αστερία Σταματάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα παιδιά γεννιούνται γνωρίζοντας μόνο να πίνουν γάλα. Τα υπόλοιπα πρέπει να τα μάθουν και να τα καλλιεργήσουν ως συνήθειες ανάλογα πάντα με την ηλικία τους. Όλοι οι γονείς ενδιαφέρονται για τη σωστή διατροφή των παιδιών τους. Οι γονείς διαβάζουν, ενημερώνονται και προσπαθούν για να δώσουν στο παιδί τους τις βάσεις για την ανάπτυξη μιας σωστή διατροφικής συμπεριφοράς.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουν οι γονείς και μπορεί να επηρεάσουν με λάθος τρόπο τη στάση των παιδιών τους απέναντι στο φαγητό.

Στο 12ο επεισόδιο του Podcast Health Bites, με την παιδοδιαιτολόγο Ελένη Κουή συζητάμε για τη σωστή παιδική διατροφή και πώς θα αποφύγουμε τα λάθη.

Η Ελένη Κουή είναι παιδοδιαιτολόγος με εξειδίκευση στον παιδικό διαβήτη.
Η Ελένη Κουή είναι παιδοδιαιτολόγος με εξειδίκευση στον παιδικό διαβήτη.

Τι θα ακούσετε στο podcast «Health bites» με την Αστερία Σταματάκη

Το podcast «Health Bites» με την Αστερία Σταματάκη εστιάζει σε θέματα διατροφής και υγείας. Κάθε εβδομάδα θα αναλύουμε ενδιαφέροντα θέματα που μας αφορούν και πολλές φορές μας προβληματίζουν. Θα καταρρίψουμε μύθους. Θα κατανοήσουμε τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος καθώς και την επίδραση της τροφής σ’ αυτό. Είτε πρόκειται για την απώλεια βάρους, την ισορροπημένη διατροφή, την υγεία του εντέρου, τις ορμόνες, τον ύπνο, την ψυχική μας διάθεση ή σοβαρότερες καταστάσεις όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα, διακεκριμένοι επιστήμονες θα μας συμβουλεύουν για το πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και κυρίως πώς να ζήσουμε καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ