Health & Fitness

Podcast Health bites - Αστερία Σταματάκη | 4 πολύ συχνές διατροφικές ελλείψεις

Οι αιτίες και σχετικές διατροφικές συμβουλές

Αστερία Σταματάκη
Αστερία Σταματάκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Αν και ζούμε σε μια κοινωνία που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία τροφίμων, δεν είναι σπάνιες οι διατροφικές ελλείψεις.

Οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, το στρες, η έλλειψη ελεύθερου χρόνου και καλού προγραμματισμού στο φαγητό, οι προσωπικές μας προτιμήσεις σε τροφές αλλά και η κατάσταση της υγείας μας   μπορεί να μας οδηγήσουν σε κακές διατροφικές συνήθειες που σχετίζονται με ανεπαρκή πρόσληψη θρεπτικών  συστατικών.

Οι διατροφικές ελλείψεις μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορες καταστάσεις από ένα απλό αίσθημα κόπωσης έως την αναιμία ή διάφορες νευρολογικές διαταραχές.

Στο 3ο επεισόδιο του Podcast Health Bites θα αναλύσουμε 4 πολύ συχνές διατροφικές ελλείψεις και θα δώσουμε τις σχετικές διατροφικές συμβουλές.


Τι θα ακούσετε στο podcast «Health bites» με την Αστερία Σταματάκη

Το podcast «Health Bites» με την Αστερία Σταματάκη εστιάζει σε θέματα διατροφής και υγείας. Κάθε εβδομάδα θα αναλύουμε ενδιαφέροντα θέματα που μας αφορούν και πολλές φορές μας προβληματίζουν. Θα καταρρίψουμε μύθους. Θα κατανοήσουμε τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος καθώς και την επίδραση της τροφής σ’ αυτό. Είτε πρόκειται για την απώλεια βάρους, την ισορροπημένη διατροφή, την υγεία του εντέρου, τις ορμόνες, τον ύπνο, την ψυχική μας διάθεση ή σοβαρότερες καταστάσεις όπως ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά νοσήματα, διακεκριμένοι επιστήμονες θα μας συμβουλεύουν για το πώς μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο και κυρίως πώς να ζήσουμε καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ