Health & Fitness

SENECA Medical Group: Σύμμαχός μας στη νικητήρια μάχη κατά της τριχόπτωσης

Σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι θεραπείας, νέες τεχνολογίες και εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων – μια αδιάκοπη και μελετημένη διαδικασία

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
SENECA Medical Group: Σύμμαχός μας στη νικητήρια μάχη κατά της τριχόπτωσης

Τριχόπτωση: Στη SENECA Medical Group πραγματοποιούνται οι πλέον πρωτοποριακές θεραπείες μαλλιών για την οριστική λύση του προβλήματος

Τριχόπτωση: Μία πολύ συχνή διαταραχή, καθώς υπολογίζεται ότι δύο στους τρεις άνδρες παρουσιάζουν κάποιας μορφής αλωπεκία μέχρι τα 35 τους χρόνια, ενώ το ίδιο συμβαίνει σε περισσότερες από μία στις δέκα γυναίκες. Και όσο αυξάνονται τα περιστατικά, τόσο αυξάνονται και οι αντίστοιχες θεραπείες και προϊόντα καταπολέμησής της. Είναι όλα όμως ελεγμένα και κατάλληλα; Οριστική λύση στο πρόβλημα δίνει η Seneca Medical Group, μία από τις πιο δυναμικές και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, που δραστηριοποιείται στον χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών εδώ και 35 χρόνια.

Στη SENECA πραγματοποιούνται οι πλέον πρωτοποριακές θεραπείες μαλλιών, για την οριστική λύση του προβλήματος της τριχόπτωσης, κάτω από αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα. Συγκεκριμένα, όλες οι θεραπείες πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο από ιατρούς, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από το Seneca Training & Research Centre, ενώ εφαρμόζονται σε όλες τις πάσχουσες περιοχές: μεταμόσχευση μαλλιών, μεταμόσχευση φρυδιών και εμφύτευση στα γένια.

SENECA Medical Group: Σύμμαχός μας στη νικητήρια μάχη κατά της τριχόπτωσης

Αναλυτικότερα, η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών Direct FUE της SENECA, μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που γίνεται με τοπική αναισθησία εξ ου και ανώδυνη, πραγματοποιείται ως εξής: Με τη χρήση ειδικού εργαλείου διαμέτρου μικρότερης του 1mm, αφαιρούνται τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος της κεφαλής που αποτελεί τη ζώνη σταθερής τριχοφυίας (δότρια ζώνη). Στη συνέχεια εμφυτεύονται, το καθένα ξεχωριστά, με τη χρήση ειδικού εργαλείου (implanter) στην περιοχή που πάσχει από τριχόπτωση (λήπτρια ζώνη). Με το ειδικό Implanter για την τοποθέτηση, ορίζονται η φορά, το βάθος και η γωνία που θα τοποθετηθεί το κάθε τριχοθυλάκιο. Κατά αυτόν τον τρόπο, μετά την τοποθέτησή τους, τα τριχοθυλάκια αναπτύσσονται φυσικά και δεν πέφτουν. Επομένως το αποτέλεσμα είναι ποιοτικό και διαχρονικό.

Το πιο ολοκληρωμένο σύστημα διάγνωσης και θεραπείας είναι το Total Care της SENECA. Οι άνθρωποι της επιστημονικής ομάδας της  SENECA Medical Group μελετούν και δίνουν έγκριση για κάθε πλάνο θεραπείας ξεχωριστά και επιτρέπουν σε κάθε ασθενή να λάβει την πιο αποτελεσματική λύση σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Έτσι, παρέχεται στον ασθενή μια πλήρως επιστημονική και εξατομικευμένη εμπειρία.

SENECA Medical Group: Σύμμαχός μας στη νικητήρια μάχη κατά της τριχόπτωσης

Την ίδια στιγμή, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα της SENECA προσφέρει την ενέσιμη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες σε ασθενείς στα αρχικά στάδια της τριχόπτωσης, αλλά και σε αυτούς που θέλουν να ενισχύσουν το αποτέλεσμα της επέμβασης. Φυσικά, η ενίσχυση του αποτελέσματος εξασφαλίζεται και με τη νέα σειρά σαμπουάν, λοσιόν και βιταμινών για κάθε τύπο μαλλιών, τόσο για άντρες, όσο και γυναίκες. 

Αναφορικά με τη μεγάλη επιτυχία της SENECA, αυτή βασίζεται κυρίως στο εξής τρίπτυχο: σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους θεραπείας, νέες τεχνολογίες και εφαρμογή εξατομικευμένων λύσεων – μια αδιάκοπη και μελετημένη διαδικασία. Για όλους αυτούς τους λόγους και για όσους μένουν να ανακαλύψετε, η SENECA αποτελεί μία από τις πλέον καινοτόμες κλινικές για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, κάτι που αποδεικνύουν και η απόκτηση των πολλαπλών βραβείων, με πιο πρόσφατο το Βραβείο SILVER στην κατηγορία «Business Excellence in Hair Restoration» στα Healthcare Business Awards 2022. Σήμερα δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, πρόσφατα άνοιξε κλινική στην Δανία, ενώ σύντομα στις χώρες του δικτύου της θα ενταχθεί και η Ρουμανία. 

SENECA Medical Group: Σύμμαχός μας στη νικητήρια μάχη κατά της τριχόπτωσης

Κλινικές SENECA
Αθήνα: Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών, B΄ Κτίριο (ισόγειο), Αμπελόκηποι, 2106108022

Θεσσαλονίκη: Αγίας Σοφίας 37, (2ος όροφος), 2310224693
www.senecamd.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ